Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση 45χρονου στο Ρέθυμνο - Συνεχίζονται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες

Μπορείτε να βοηθήσετε;

17 Αυγούστου 2021 21:46
Θρίλερ με την εξαφάνιση 45χρονου στο Ρέθυμνο - Συνεχίζονται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στο Ρέθυμνο για την εξαφάνιση ενός 45χρονου άνδρα, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα. Οι προσπάθειες, οι οποίες ξεκίνησαν χθες, με τη συνδρομή κατοίκων και εθελοντών, συνεχίζονται και σήμερα, ώστε να βρεθεί ο 45χρονος Γιάννης Κασωτάκης από το χωριό Βενί του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αγνοείται από τις 13 Αυγούστου και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του τη Δευτέρα 16 Αυγούστου. Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου. Σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνιση του 45χρονου έχει εκδώσει το Missing Alert και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στις έρευνες συμμετέχει η ΕΛ.ΑΣ., ειδικά εκπαιδευμένος στις αναζητήσεις σκύλος και η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ με drone της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το συντονιστικό της Περιφερειακής Διοίκησης της Π.Υ. Κρήτης, «…οι έρευνες έχουν επεκταθεί και πέρα από την ευρύτερη περιοχή του χωριού καταγωγής και κατοικίας του 45χρονου, το Βενί, αλλά μέχρι και αυτήν την ώρα όλες οι προσπάθειες εντοπισμού του έχουν αποβεί άκαρπες»

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή - Εξαφάνιση 16χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 16χρονης από την Αγία Παρασκευή. Τα ίχνη της χάθηκαν τη Δευτέρα 16 Αυγούστου. Ωστόσο συναγερμός έχει σημάνει και στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 36χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού":

"Στις 16/8/2021, στις 19:00 η ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Ιωάννα Μαρία Μ. 16 ετών. Η Ιωάννα Μαρία Μ. έχει ύψος 1,,60 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπλουζάκι με λευκή ρίγα, μαύρο κολάν και σκούρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή - Εξαφάνιση 16χρονης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share