Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαϊδάρι: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 22χρονης που είχε εξαφανιστεί

Η κοπέλα εντοπίστηκε από διασώστη του ΕΚΑΒ

15 Αυγούστου 2021 15:47
Χαϊδάρι: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 22χρονης που είχε εξαφανιστεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 22χρονης από το Χαϊδάρι, καθώς βρέθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα διασώστη του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Η περιπέτεια της Τσιάμη Ευαγγελίας, 22 ετών, έληξε σήμερα, 15/08/2021, πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Τσιάμη Ευαγγελία βρέθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα διασώστη του Ε.Κ.Α.Β. ο οποίος ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και άμεσα επικοινώνησε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η Τσιάμη Ευαγγελία είναι καλά στην υγεία της».

Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφάνιση 57χρονου από τους Αμπελόκηπους

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 57χρονου από τους Αμπελόκηπους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γεώργιο Μαθιουδάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Πέμπτη 12 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Στις 12/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Αθήνας, ο Μαθιουδάκης Γεώργιος, 57 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μαθιουδάκη Γεωργίου σήμερα, στις 13/8/2021, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μαθιουδάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.76 μ., έχει 50kg βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο ριγέ κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι και μαύρες σαγιονάρες. O ενήλικος δεν έχει οδοντοστοιχία.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφάνιση 57χρονου από τους Αμπελόκηπους

Παράλληλα συγκλονίζει και η υπόθεση στους Αμπελόκηπους, που εγκατέλειψαν πτώμα έξω από νοσοκομείο!

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε η 21χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 21χρονης Όλγας που εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες, ύστερα από πολύωρη αναζήτηση στο Ρέθυμνο όπου είχε εξαφανιστεί.

Η Όλγα Παπαδοπούλου είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με «To Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ η αγωνία των δικών της ανθρώπων τελείωσε.

Στις 30 Ιουνίου 2021 είχε εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ρεθύμνου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Όλγας Παπαδοπούλου στις 1 Ιουλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

Εντοπίστηκε κορίτσι - Χαμόγελο του παιδιού

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή η δασκάλα που είχε εξαφανιστεί

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στη Λάρισα, καθώς η 76χρονη δασκάλα, Σοφία Σιώζου-Μπουκουβάλα, βρέθηκε νεκρή, έχοντας φύγει από το σπίτι της πριν από 26 μέρες.

Η άτυχη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της, με μια άγρια δολοφονία επίσης να σοκάρει την περιοχή. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα γειτόνισσα, αναζητώντας την αιτία, να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής. Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ για να την απεγκλωβίσουν μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Νεκρή η δασκάλα στη Λάρισα

Το χρονικό του τραγικού θανάτου

Υπενθυμίζεται πώς η 76χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 8.30 το πρωί της 1ης Ιουνίου φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασής της. καθώς έπασχε από άνοια, η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού. Έτσι ανέβηκε στον δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη. Μετά τον απεγκλωβισμό της, ο σύζυγός της, μιλώντας στην «Ε» βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν αυτές τις ημέρες συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share