Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Χαϊδάρι για εξαφάνιση 22χρονης

Μπορείτε να βοηθήσετε;

15 Αυγούστου 2021 09:45
Συναγερμός στο Χαϊδάρι για εξαφάνιση 22χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Χαϊδάρι για την εξαφάνιση της 22χρονης Ευαγγελίας Τσιάμη, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει Missing Alert, λίγες ώρες μετά από μια τραγωδία που συγκλόνισε.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» «στις 13/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Τσιάμη Ευαγγελία, 22 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 14/8/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια».

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το θρίλερ με τον ορειβάτη του Ολύμπου

Δώδεκα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 36χρονος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης που πήγε για ορειβασία στον Όλυμπο, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ανάβασή του συναντήθηκε με μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ο 36χρονος καθηγητής συνομιλώντας μαζί τους ευρισκόμενος στην περιοχή Άνω Τσουκνίδα τους είπε ότι θα πήγαινε στην περιοχή Λιβαδάκι όπου και θα διανυκτέρευε. Παρόλο που τα μέλη του είπαν να μείνει μαζί τους, εκείνος αποχώρησε ανεβαίνοντας στη διαδρομή του.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο όμως βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, που ήδη ερευνούν την περιοχή. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον 36χρονο.

Για την εξαφάνιση του 36χρονου άνδρα εκδόθηκε μάλιστα και silver alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του και χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share