Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο με 4 νεκρούς στη Νέα Μπάφρα - Δικογραφία σε βάρος του οδηγού

Θανάσιμος τραυματισμός

14 Αυγούστου 2021 15:20
Θανατηφόρο τροχαίο με 4 νεκρούς στη Νέα Μπάφρα - Δικογραφία σε βάρος του οδηγού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στους τέσσερις ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στη διασταύρωση της Νέας Μπάφρας.

Το δυστύχημα συνέβη στη διασταύρωση των Επαρχιακών Οδών Σερρών- Καβάλας και Ηλιοκώμης- Μπάφρας Σερρών όταν συγκρούστηκαν δύο οχήματα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός τεσσάρων επιβατών αγνώστων στοιχείων του ενός οχήματος.

Πώς συνέβη

Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών, ο οδηγός του ενός οχήματος μετέφερε πέντε άτομα αγνώστων στοιχείων, πιθανόν αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους. Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού του οχήματος, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επισημαίνεται ότι στο ίδιο σημείο είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς μετανάστες στις 4 Ιουνίου.

Η κατάρα των δρόμων συνεχίζεται αφού εχθές σημειώθηκε «διπλή» τραγωδία σε Γλύφα και Ρόδο με δύο νεκρούς από τροχαία.

Έλεγχοι Τροχαίας

Στο μεταξύ, συνολικά 1.475 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε 3.192 ελέγχους οχημάτων από την Τροχαία το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία.

Στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων διενεργήθηκαν έλεγχοι σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Οι περισσότερες παραβάσεις, 564, αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, πεζόδρομους, λεωφορειόδρομους, διαβάσεις και πεζοδρόμια, 35 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 25 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 25 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 19 για ΚΤΕΟ, 18 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 13 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 13 για παράνομη κίνηση σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια και λεωφορειόδρομους και 720 άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share