Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ξέσπασμα» από τον Τάσο Δούση: «Κύριε πρωθυπουργέ υποσχεθείτε πως αν επαναληφθεί η τραγωδία θα παραιτηθείτε»

Οργισμένο μήνυμα του εκδότη και δημοσιογράφου

11 Αυγούστου 2021 14:15
«Ξέσπασμα» από τον Τάσο Δούση: «Κύριε πρωθυπουργέ υποσχεθείτε πως αν επαναληφθεί η τραγωδία θα παραιτηθείτε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα οργισμένο μήνυμα, με απόλυτο αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχώρησε ο Τάσος Δούσης το πρωί της Τετάρτης (11/8), θέλοντας να τοποθετηθεί για το τελευταίο διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος σχολίασε, συγκεκριμένα, την κίνηση του κυρίου Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, με τη λέξη του αυτή να σχολιάζεται καυστικά από τον πολιτικό κόσμο, και δη την αντιπολίτευση.

Με ένα αφοπλιστικά ειλικρινές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Δούσης, ζητά μέσα σε όλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί, σε περίπτωση που ξανά συμβεί παρόμοια τραγωδία σαν αυτή που ζούμε τώρα με τις φωτιές.

Τάσος Δούσης για Κυριάκο Μητσοτάκη

Εμπρηστές, καναπεδάτοι "γιατροί" που έγιναν "πυροσβέστες", τραμπούκοι που χτυπάνε γυναίκες, Αστυνομία που παρακολουθεί "σινεμά"! ΣΚΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

Δυστυχώς κυρίες και κύριοί η Ελλάδα βιώνει μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην σύγχρονη ιστορία! Δεκάδες πυρκαγιές που κοντεύουν να γίνουν... εκατοντάδες έχουν σπείρει τον πόνο, την μαυρίλα και την οργή σ' όλη την Ελλάδα! "Μητσοτάκη παραιτήσου" τώρα, "Ανδρέα παραιτήσου" κάποτε, "Γιωργάκη παραιτήσου" λίγο αργότερα, "Αλέξη παραιτήσου" πιο πρόσφατα! Έχεις αναρωτηθεί φίλε Έλληνα μήπως ότι αυτοί είναι οι πολιτικοί που σου αξίζουν;

Τι βλέπουμε σήμερα; Ποια είναι η Ελλάδα; Γιατί καλώς να τα ρίχνουμε όλα στην εκάστοτε κυβέρνηση αλλά εσύ φίλε μου έχεις κοιτάξει την καμπούρα σου; Εμπρηστές θερίζουν τον τρόμο παντού για συμφέροντα δικά τους και δικών τους ανθρώπων, "βολεμένοι" πάνε και χτίζουν αυθαίρετα μέσα σε δάση χωρίς καν να βάζουν πυρασφάλειες!

Εμπρηστές, καναπεδάτοι

Στην Ελλάδα του κορωνοϊού και των social media έχουμε και την μάστιγα του κάθε τεμπέλη "επιστήμονα", ο οποίος εδώ και δύο χρόνια έχει πάρει πτυχία Ιατρικής και γνωρίζει τα πάντα ακόμα και την παγκόσμια κοροϊδία που παίζει γύρω μας για να μας βάλουν... τσιπάκια! Αυτοί οι περίεργοι τύποι λοιπόν σήμερα από "γιατροί" έγιναν... "πυροσβέστες"! Γνώστες των πάντων, από τον καναπέ του σπιτιού τους και το ωραίο τους air codition. Μια μάστιγα που δυστυχώς ήρθε και θα μείνει όσο βασιλεύουν τα social media που ο καθένας πιστεύει ότι μπορεί να γράφει ότι γουστάρει δημόσια, ειδικά όταν αφορά θέματα υγείας.

Ίσως πιστεύουν πως πρέπει να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση αφού στην ουσία δεν υπάρχει αντιπολίτευση σ' αυτή την χώρα! "Μητσοτάκη παραιτήσου", όπου σταθείς και όπου βρεθείς! Και να έρθει ποιος; Ο Αλέξης των... 100 και βάλε νεκρών στο Μάτι; Η Φώφη; Ή ο Ανδρέας ο Λοβέρδος; Μάγκες αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν, αυτούς τους πολιτικούς θα έχουμε! Γιατί το "Μητσοτάκη γαμ@@σ@@" θα ξαναγίνει "Αλέξη γαμ@@σ@@" και μόνο ο Αλέξης δεν θα φταίει!

Εμπρηστές, καναπεδάτοι

Νέο κρούσμα τώρα οι τραμπούκοι που χτες χτύπησαν δημοσιογράφους στην Βαρυμπόμπη γιατί δεν γουστάρουν την δουλειά τους! Τραμπούκισαν μια γυναίκα και χτύπησαν έναν οικογενειάρχη γιατί νομίζουν ότι με βία μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Χτυπάνε εκεί που μπορούν και όχι εκεί που πρέπει! Την ίδια ώρα που ακριβώς απέναντι η... εξουσία, δηλαδή η Αστυνομία, μας δείχνει πως λειτουργεί η ελληνική κυβέρνηση ανεξαρτήτως "χρώματος"! ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Ετσι έχει μάθει ο φίλος ο Αστυνομικός, να πίνει την καφεδάρα του στα Evereset και ας καίγεται ο κόσμος! Το 8ωρακι μας και σπίτι, που να μπλέκουμε τώρα!

Λοιπόν ηλίθιε Έλληνα, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει αυτή είναι η Ελλάδα που την κατάντησες ΚΑΙ εσύ! Όχι μόνο οι πολιτικοί σου! Κοίτα πρώτα την καμπούρα σου και μετά ζήτα να παραιτηθεί ο καθένας! Τους "επάνω" εσύ τους έβαλες σ' αυτή την θέση! Τους "από κάτω" εσύ θα τους ξαναφέρεις στην εξουσία! Αλλά την χάρη και το βύσμα σου θα το ζητήσεις όταν θελήσεις... ΛΥΠΑΜΑΙ αλλά ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ... ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share