Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε 59χρονος τουρίστας

Θρήνος!

10 Αυγούστου 2021 16:16
Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε 59χρονος τουρίστας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος Μολδαβός που είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά. Ο Μολδαβός τουρίστας είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και το πρωί της Τρίτης εκδόθηκε Missing Alert. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν έντονη και τελικά ο Τοφάν Βασιλέ εντοπίστηκε νεκρός στην εκβολή του Αλμυρού Ποταμού στην Γεωργιούπολη από τους αστυνομικούς.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε τον θάνατό του. Αυτό θα γίνει μετά την ιατροδικαστική έκθεση. Θυμίζουμε ότι ο 59χρονος έκανε διακοπές στη χώρα μας μαζί με την γυναίκα του. Σύμφωνα με το ekriti.gr στην επιχείρηση για τον εντοπισμό που 59χρονου συμμετείχαν 2 άνδρες από την ομάδα Ίκαρος Της 3ης ΕΜΑΚ με drone και ένα άτομο από την κυνοφιλική ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Ωστόσο νεκρός εντοπίστηκε χθες και ένας 33χρονος στη Ζάκυνθο.

Εξαφάνιση Τοφάν Βασιλέ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 15χρονης

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, η Ακουντζάντα Σετάρα, 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ακουντζάντα Σετάρα σήμερα Δευτέρα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ακουντζάντα Σετάρα έχει ύψος 1,60 μ., σωματική διάπλαση αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό μακρύ παντελόνι κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρη μαντίλα (χιτζάμπ).

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Ωστόσο συναγερμός έχει σημάνει και στην Ξάνθη, καθώς εξαφανίστηκε 21χρονος μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο.

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share