Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αιγάλεω: Εντοπίστηκε ο 31χρονος που είχε εξαφανιστεί

Τέλος καλό, όλα καλά!

10 Αυγούστου 2021 15:47
Αιγάλεω: Εντοπίστηκε ο 31χρονος που είχε εξαφανιστεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 31χρονου που είχε χαθεί πριν από δέκα μέρες στο Αιγάλεω. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δέκα μέρες με αποτέλεσμα να εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο Του Παιδιού». Τελικά ο 31χρονος βρέθηκε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου Του Παιδιού, ο 31χρονος βρέθηκε στην περιοχή του Κωλονού και είναι καλά στην υγεία του. Οι κάτοικοι της περιοχής τον αναγνώρισαν μετά το Missing Alert που είχε εκδοθεί και άμεσα κάλεσαν την αστυνομία που τον παρέλαβε.

Στην ανακοίνωσή του το Χαμόγελο Του Παιδιού τονίζει μεταξύ άλλων «To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στο Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Εξαφάνιση Αιγάλεω

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 15χρονης

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, η Ακουντζάντα Σετάρα, 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ακουντζάντα Σετάρα σήμερα Δευτέρα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ακουντζάντα Σετάρα έχει ύψος 1,60 μ., σωματική διάπλαση αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό μακρύ παντελόνι κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρη μαντίλα (χιτζάμπ).

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Ωστόσο συναγερμός έχει σημάνει και στην Ξάνθη, καθώς εξαφανίστηκε 21χρονος μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο.

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share