Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κρήτη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για βιασμό τουριστριών

Σοκαριστική η καταγγελία

10 Αυγούστου 2021 10:06
Κρήτη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για βιασμό τουριστριών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Χερσόνησο της Κρήτης, με δύο γυναίκες να τους καταγγέλλουν για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δυο νεαρές κοπέλες 19 και 22 χρόνων από την Ολλανδία, το νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου δυο νεαρούς άνδρες Γερμανούς, 21 και 23 χρόνων.

Αφού διασκέδασαν, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο δωμάτιο των ανδρών. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών γυναικών ο 23χρονος βίασε τη 19χρονη κοπέλα ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη.

Βιασμός τουρίστριας Χερσόνησος

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δυο φίλοι τους οι οποίοι ωστόσο δε συμμετείχαν στον βιασμό, με ένα ακόμη φρικιαστικό σκηνικό να επικρατεί προ ημερών.

Και οι τέσσερις νεαροί, μετά την καταγγελία των δυο γυναικών συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου.

Η καταγγελία νεαρής στη Σκιάθο

Τον βιασμό της από μία παρέα Ελλήνων κατήγγειλε μία νεαρή γυναίκα, που βρίσκεται στη Σκιάθο για διακοπές. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, που κατάγεται από την Αυστρία, προχθές το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού και διασκέδαζε με Έλληνες. Ωστόσο σύμφωνα με την τουρίστρια, ηλικίας 20, η διασκέδαση είχε άσχημη εξέλιξη. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η ίδια βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου.

Ωστόσο ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις. Έτσι, η ίδια κατάγγειλε ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές τη βίασαν ομαδικά.

Σκιάθος: Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Τι αναφέρουν οι τέσσερις άνδρες για το περιστατικό

Η γυναίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα από την Αυστρία και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση.

Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σήμερα από την Αστυνομία. Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share