Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο

Στο πλευρό του άνδρα της αλλά σοκαρισμένη

10 Αυγούστου 2021 09:33
Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή, με τον γνωστό ηθοποιό, που διατηρεί ένα σκοτεινό μυστικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, να έχει καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά να έχει πάντοτε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

Instagram Ελπίδας Νίνου

Μετά τους Φιλιππίδη-Λιγνάδη: Ο τρίτος, γνωστός ηθοποιός για τον οποίο χτυπά η καμπάνα του εισαγγελέα

Η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη θορύβησε πολύ κόσμο στον καλλιτεχνικό χώρο. Έδειξε βλέπετε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδείς βρίσκεται στο απυρόβλητο κι ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει διακρίσεις.

Η κάθαρση στο χώρο του θεάτρου θα συνεχιστεί και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο με κάθε κόστος.

Φάνηκε άλλωστε από την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη ότι δεν το περίμενε και ότι αιφνιδιάστηκε. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Φιλιππίδης δεν θα είναι ο τελευταίος που θα… αιφνιδιαστεί απ’ τις εξελίξεις.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τρίτο πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο και μάλιστα πολύ γνωστό ηθοποιό, η περίπτωση του οποίου αναμένεται να απασχολήσει τις αρχές.

Μετά τους Φιλιππίδη- Λιγνάδη: Ο τρίτος, γνωστός ηθοποιός για τον οποίο χτυπά η καμπάνα του εισαγγελέα

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 καταγγελίες και για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί (το ένα τουλάχιστον). Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και η βόμβα που θα σκάσει μεγάλη.

Όσο για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει και αυτό πολλή δουλειά ακόμα: «Το Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού μας για αποβολές τριών ατόμων από το Σωματείο. Δεν είναι διαφορετικά από τα πρόσωπα που έχουν ήδη ακουστεί. Δεν έχει αποβληθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Θα γίνει ψηφοφορία, αλλιώς δεν αποβάλλεται κανείς. Οι επόμενες προτάσεις είναι για τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Κιμούλη, αλλά ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες του πειθαρχικού, προτρέχουν οι δημοσιογράφοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share