Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ευλαμπία Ρέβη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα - Η ευκαιρία που «άρπαξε», η στιγμή με τον παππού στην Εύβοια και το «βαρύ» πένθος

Αυτό είναι το υπέροχο κορίτσι που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο το λειτούργημά της κι έκανε μια χώρα να υποκλιθεί

10 Αυγούστου 2021 07:43
Ευλαμπία Ρέβη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που συγκίνησε όλη την Ελλάδα - Η ευκαιρία που «άρπαξε», η στιγμή με τον παππού στην Εύβοια και το «βαρύ» πένθος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ειλικρινά συγκινητική στιγμή έλαβε τόπο χθες (9/8) στη διάρκεια της μετάδοσης της πυρκαγιάς από την Εύβοια στο κανάλι του Open, με την Ευλαμπία Ρέβη, η οποία αγκάλιασε έναν ηλικιωμένο, που δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του και δάκρυσε μαζί του, όταν εκείνος συγκλονίστηκε από την προθυμία της να τον βοηθήσει.

Η στάση της δημοσιογράφου με καταγωγή από την Κέρκυρα έφερε «βροχή» σχολίων στο Twitter με το πνεύμα των περισσότερων να είναι ένα μεγάλο «μπράβο» για τη στάση της απέναντι στον ηλικιωμένο αλλά και την ειλικρινή αντίδρασή της μπροστά στο ανθρώπινο δράμα στην Εύβοια που έχει αποτυπωθεί σε πλήθος φωτογραφιών.

«Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι» απάντησε η Ευλαμπία Ρέβη για το κύμα εκτίμησης και αγάπης που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες.

Αποθέωση για τη δημοσιογράφο στο Twitter

Μέσα σε λίγη ώρα η δημοσιογράφος γνώρισε την αποθέωση από το διαδίκτυο για τις εικόνες ανθρωπιάς. Σε ζωντανή μετάδοση του OPEN, ο ηλικιωμένος κάτοικος από τη Γαλατσώνα λέει στη ρεπόρτερ πως δεν κοιμάται εδώ και μέρες επειδή προσπαθεί να προστατεύσει το σπίτι του από τη φωτιά.

Η δημοσιογράφος επιμένει να του λέει ότι πρέπει να φύγει αμέσως από το σημείο που φλέγεται και να πάει κάπου που θα είναι ασφαλής. Μάλιστα, του προτείνει να τον μεταφέρουν με το συνεργείο του καναλιού αν δεν έχει πως να μετακινηθεί. Η φωνή του βγαίνει μετά βίας από τους καπνούς και τότε η ρεπόρτερ σπεύδει να του προσφέρει μια μάσκα. Ο παππούς την ευχαριστεί κλαίγοντας, την αγκαλιάζει και τότε και εκείνη λυγίζει...

Η πορεία στη δημοσιογραφία και οι δύσκολες ώρες

Η Ευλαμπία Ρέβη είναι ένα κορίτσι που πήρε την ευκαιρία του και παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN τα μεσημέρια.

Η Ευλαμπία Ρέβη εκτός από πανέμορφη, έχει ωραίο λόγο, είναι άμεση και εκπμέπει ζεστασιά στον τηλεοπτικό φακό.

Το OPEN δίνει ευκαιρία σε φρέσκα πρόσωπα και σ αυτό υπέυθυνος είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος που κατέχει την γενική διεύθυνηση ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιου.

Όπως έδειξε και το περιστατικό με τον πυρόπληκτο, αυτό το κορίτσι έχει μέλλον μπροστά του και με την ακτινοβολία του θα μας απασχολήσει αρκετά ως το νέο αίμα τηλεπαρουσιάσης.

Τον Μάρτιο του 2021 η Ευλαμπία Ρέβη είχε δημοσιοποιήσει το πένθος της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη, συντετριμμένη από τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα, έγραψε μερικά λόγια αγάπης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναρτώντας μία φωτογραφία του, όπου τον αποχαιρετά.

Η ανάρτηση της Ευλαμπίας Ρέβη:

«Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε.

Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου και τους μαθητές σου, αλλά για όλον τον κόσμο. Αυτόν που εσύ ποτέ δεν ήσουν γι’ αυτόν.

Σ’ ευχαριστώ για όλα.

Θα θυμάμαι πάντα τα πρησμένα μου μάγουλα που ‘μοιάζαν σαν να με έχουν τσιμπήσει μέλισσες από τα πολλά φιλιά κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο, τα τραγούδια μας, το ζεστό σου βλέμμα, την καλοσύνη που ανάβλυζε μέσα από κάθε σου κύτταρο και την αγάπη που μέχρι τέλους ήταν αστείρευτη και περίσσευε για όλους.

Καλό ταξίδι μπαμπά μου, ποιητή της ζωής μου και δημιουργέ του κόσμου μου, εκεί που δεν χωράει καμία κακία, καμία μοχθηρότητα.

Σ’ ευχαριστώ που για όλες μου τις φοβίες είχες πάντα μια λέξη για να τις διώξεις μακριά και σ’ ευχαριστώ που είμαι κόρη σου.

Σε φαντάζομαι χαρούμενο κάπου στον Τάμεση, με την τραγιάσκα και την καμπαρντίνα σου να κρατάς στο ένα χέρι το “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” που μόλις αγόρασες για έναν ακόμη μαθητή σου και στο άλλο ένα αναμμένο Rothmans, καθώς μέσα σου απαγγέλλεις Ρίτσο και οι τσέπες σου είναι γεμάτες καραμέλες για όλα τα παιδιά. Ήσουν πάντα ένας άγγελος, το ξέραμε.

Τώρα βρίσκεσαι εκεί που ανήκες ανέκαθεν: στον ουρανό.

Σ’ αγαπώ για πάντα, μπαμπά μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share