Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Εύβοια: Η συγκινητική στιγμή που δημοσιογράφος σώζει γατάκι από τις φλόγες

Το κρατούσε στα χέρια της ενώ μιλούσε on air

9 Αυγούστου 2021 12:06
Φωτιά στην Εύβοια: Η συγκινητική στιγμή που δημοσιογράφος σώζει γατάκι από τις φλόγες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα της ΕΡΤ την Κυριακή (8/8) την ώρα που δημοσιογράφος της μιλούσε στον αέρα εκπομπής και ήταν στο μέτωπο της φωτιάς στη Εύβοια.

Η Μαρίνα Δεμερτζιάν την ώρα του ρεπορτάζ και ενώ ήταν στο Πευκί Ευβοίας είχε αγκαλιά ένα γατάκι το οποίο εντόπισε σε ένα σπίτι και το άρπαξε στα χέρια της, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν θα κινδυνεύσει από τη φωτιά.

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής (8/8) με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος ενημέρωσε πως το γατάκι το έσωσε και το έχει ακόμη μαζί του φωτογράφος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Δημοσιογράφος του OPEN φεύγει από την κάμερα, αρπάζει τη μάνικα και βοηθά τους πυροσβέστες

Οργή και αγανάκτηση για τους Έλληνες πολίτες της Αττικής, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και πολλών ακόμα περιοχών για την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει την Ελλάδα.

Η κάλυψη του ρεπορτάζ έχει φτάσει και τους δημοσιογράφους στα όριά τους. Μία εξ΄αυτών να χαρίζει συγκλονιστικές στιγμές στους τηλεθεατές. Παράτησε τις κάμερες, έπιασε τη μάνικα και άρχισε να βοηθά τους πυροσβέστες στην άνιση μάχη με τις φλόγες στο Καπανδρίτι.

Και το όνομα αυτής, Γεωργία Γαραντζιώτη.

H κ. Γαραντζιώτη εργάζεται στο OPEN και το Twitter σήμερα την αποθεώνει. Όπως και τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη για τη στάση που κράτησε όσον αφορά στην ενημέρωση του τηλεθεατή για τα μέτωπα της φωτιάς.

Δημοσιογράφος του OPEN φεύγει από την κάμερα, αρπάζει τη μάνικα και βοηθά τους πυροσβέστες

Φωτιά στην Εύβοια: Η στιγμή που δημοσιογράφος καταρρέει για την καταστροφή

Δραματικές ώρες στις Ροβιές της Εύβοιας από τον πύρινο εφιάλτη με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν τον οικισμό από τη θάλασσα με συνδρομή του λιμενικού σώματος.

Στο σημείο βρίσκονταν η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, η οποία δάκρυσε on air μεταδίδοντας τις εικόνες της καταστροφής.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share