Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποφυλακίζεται με "βραχιολάκι" ο Πέτρος Φιλιππίδης; Ραγδαίες εξελίξεις!

Βόμβα!

7 Αυγούστου 2021 14:50
Αποφυλακίζεται με
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την εισαγγελική απόφαση για την προφυλάκιση του, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς όπως είπε, δεν το περίμενε.

Αίτημα αποφυλάκισης για κατ΄οίκον περιορισμό ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης. Έχει κριθεί προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On time ο ηθοποιός θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού, γνωστό ως «βραχιολάκι» και μάλιστα με δικά του έξοδα.

Αποφυλακίζεται με 'βραχιολάκι' ο Πέτρος Φιλιππίδης; Ραγδαίες εξελίξεις!

Ο ηθοποιός θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος στο σπίτι του, μέχρι να γίνει η δίκη του έτσι ώστε να γλιτώσει την παραμονή του στο κελί με άλλους 19 κρατούμενους.

Γι΄αυτό και είναι διατεθειμένος να πληρώσει το κόστος του μηχανήματος, της τοποθέτησης αλλά και της ημερήσιας παρακολούθησης. Τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο Δημήτρης Λιγνάδης με το αίτημά του ωστόσο να απορρίπτεται.

Πήρε την τραγική απόφαση μέσα στις φυλακές ο Πέτρος Φιλιππίδης: Μια ανάσα από τον θάνατο!

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό "Λοιπόν" έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης με τίτλο "Πέτρος Φιλιππίδης: Η απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί με ηρεμιστικά χάπια".

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

"Σύμφωνα με το Πρώτο θέμα, λέγεται πως κατά την παραμονή του... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share