Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ακυρώνονται δρομολόγια λόγω της φωτιάς

H κατάσταση με τις πυρκαγιές επηρεάζει τις συγκοινωνίες

6 Αυγούστου 2021 17:08
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ακυρώνονται δρομολόγια λόγω της φωτιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Σε ακύρωση των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών 58 και 59 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα και της αμαξοστοιχίας 885 Καλαμπάκα-Αθήνα προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο μέτωπο της φωτιάς. Επίσης, για αύριο Σάββατο 7 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 52, 53 και 884. Ωστόσο νωρίτερα φωτιά ξέσπασε και στη Φυλή.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ακυρώνονται δρομολόγια λόγω της φωτιάς

Φωτιά στη Μάνη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού δέκα ατόμων από παραλία του Γυθείου

Φωτιά στη Μάνη: Εντολή εκκένωσης του Γυθείου έχουν δώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς φωτιά στην Ανατολική Μάνη καίει ανεξέλεγκτα. Πέραν του Γυθείου, εκκενώνονται και το Βαθύ με το Μαυροβούνι. Παράλληλα, έχει ειδοποιηθεί το τοπικό Λιμεναρχείο να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθούν κάτοικοι από θαλάσσης σε ασφαλή σημεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλώβισμού δέκα ατόμων από την παραλία Βαθύ Γυθείου, με σκάφος του Λιμενικού να έχει αναλάβει να τους οδηγήσει σε ασφαλές σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά έχουν εκκενωθεί περίπου 15 οικισμοί.

Φωτιά στη Μάνη

Δυστυχώς! Πρώτος νεκρός από την πυρκαγιά στην Αττική!

Έχασε την μάχη με την ζωή ένας πυροσβέστης που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία!

Η φωτιά στην Αττική μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι φλόγες καταπίνουν στο διάβα τους ό,τι βρουν μπροστά τους σε Αφίδνες, Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας, που είχε διακομιστεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, εξέπνευσε. Φέρεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι, ως συνέπεια ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι εντολή εκκένωσης έχει δοθεί από χθες σε Δροσοπηγή, Αφίδνες, Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι. Ωστόσο, κάποιοι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους και ό,τι μπορούν από το δασικό πλούτο των περιοχών αυτών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share