Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαση του Δάντη: Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στην Εθνική Τρίπολης - Καλαμάτας! Διακοπή κυκλοφορίας

Σε κατάσταση συναγερμού η μισή χώρα!

6 Αυγούστου 2021 14:55
Κόλαση του Δάντη: Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στην Εθνική Τρίπολης - Καλαμάτας! Διακοπή κυκλοφορίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλειστό είναι από τις 9:10 το πρωί το τμήμα Τσακώνα – Παραδείσια του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της πυρκαγιάς στην Άνω Μεσσηνία, που καίει σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης- Καλαμάτας, ενώ η εκτροπή των οχημάτων πραγματοποιείται στα ακόλουθα σημεία:

  • Στην 199 χ/θ του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα (κόμβος Παραδείσια), για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
  • Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολης (τ.κ. Αλλαγή Μεσσηνίας), προ της εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο, για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κόλαση του Δάντη: Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στην Εθνική Τρίπολης - Καλαμάτας! Διακοπή κυκλοφορίας

Επιπλέον, στις ως άνω χιλιομετρικές θέσεις όπως και στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται, όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα και λοιπά βαρέα οχήματα, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται:

  • Οχήματα οδικής βοήθειας.
  • Βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς νερού (υδροφόρα) όταν αυτά κινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.
  • Βυτιοφόρα οχήματα που μεταφέρουν καύσιμα για τον ανεφοδιασμό μέσων πυρόσβεσης.
  • Οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Φωτιά στο Κρυονέρι: Ουρλιάζουν μπροστά στον... ερχομό της τραγωδίας!

Ώρες αγωνίας ζουν εκατοντάδες άνθρωποι τις τελευταίες τρεις μέρες με τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα να απειλούν τα σπίτια τους αλλά και τους ίδιους.

Η κάμερα του Open, βρίσκεται σε ένα από τα μέτωπα της φωτιάς, στην περιοχή του Κρυονερίου και κατέγραψε την κραυγή αγωνίας ενός ανθρώπου να φωνάζει τον «Αλέξανδρο» να βγει από το σπίτι αφού η φωτιά απειλούσε τόσο τον ίδιο όσο και το οίκημα.

Κόλαση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία: Για 5 δευτερόλεπτα δεν κάηκαν ζωντανοί ρεπόρτερ του OPEN!

Σοκαριστικό βίντεο από τον "αέρα" του Open κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα λεπτά!

Στις φλόγες έχει τυλιχτεί ΚΑΙ η Ιπποκράτειος Πολιτεία και ρεπόρτερ του Open που βρίσκονταν στο σημείο παραλίγο να καούν ζωντανοί!

Συγκεκριμένα την ώρα που ήταν στον "αέρα" και έδειχναν πλάνα μέσα από την αυλή ενός σπιτιού η φωτιά ξεπετάχτηκε και βρέθηκε εκεί που πριν 5 δευτερόλεπτα ήταν ο ρεπόρτερ και ο κάμερμαν!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share