Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ποσειδώνος η Τζένη Δελαβίνια

Είδηση σοκ!

5 Αυγούστου 2021 08:50
Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ποσειδώνος η Τζένη Δελαβίνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φτωχότερη η κοινωνία του Μοσχάτου, “έφυγε” από τη ζωή η γνωστή σε όλο τον κόσμο με το Σαλόνι μόδας, Τζένη Δελαβίνια.

Το πρωί της Τρίτης 3/8 έγινε γνωστός ο άδικος και πρόωρος χαμός της Τζένης, από τροχαίο στην Ποσειδώνος στο Μοσχάτο, ήταν πεζή την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ήταν μόλις 55 χρόνων, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Τζένη γεννήθηκε στο Μοσχάτο στην οδό Φλέμινγκ, ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Άριστο και έχουν 2 παιδιά , από πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στη γυναικεία μόδα με μεγάλη επιτυχία.

Ήταν γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, προσέφερε συνέχεια ανιδιοτελώς και θα λείψει πολύ στην κοινωνία της πόλης μας… Δυστυχώς έφυγε… Καλό της ταξίδι… Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της…

Σαλόνι μόδας Τζένη Δελαβινια. Φίλη μου αγαπημένη κοριτσάκι μου γλυκο δεν θα ξανακάνουμε επίδειξη μόδας δεν θα σε ξαναδώ....

Posted by Λενα Μανωλακη on Tuesday, August 3, 2021

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Μίροσλαβ Λαζάνσκι

Ο πρέσβης της Σερβίας στη Ρωσία Μίροσλαβ Λαζάνσκι πέθανε από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Σερβία.

Ο Σέρβος πρέσβης στη Ρωσία, Μίροσλαβ Λαζάνσκι, κατέληξε λόγω ανακοπής καρδιάς.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Μίροσλαβ Λαζάνσκι

Σύμφωνα με την πρεσβεία, βρισκόταν σε διακοπές στη Σερβία και ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Μόσχα στις 22 Αυγούστου.

Ο Μίροσλαβ Λαζάνσκι ήταν 70 ετών και πριν αναλάβει το υψηλό διπλωματικό αξίωμα, ήταν μέλος του σερβικού κοινοβουλίου από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος και πριν εργαζόταν ως δημοσιογράφος.

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Τζέικ Πίκετ, στα γυρίσματα της νέας του ταινίας!

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο αιφνίδιος θάνατος του ηθοποιού Τζέι Πίκετ στα 60 του χρόνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηθοποιός φέρεται να έπαθε ανακοπή καρδιάς καθώς ετοιμαζόταν να γυρίσει μια σκηνή στην ταινία «Treasure Valley».

Την τραγική είδηση για το θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε χθες Κυριακή, με ανάρτησή του στο Facebook ο σκηνοθέτης του φιλμ, Τράβις Μιλς.

Many of you have already heard about the tragedy that happened two days ago. Jay Pickett, our leading man, writer,...

Posted by Treasure Valley - The Movie on Sunday, August 1, 2021

«Πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη ακούσει για την τραγωδία που συνέβη πριν δυο μέρες. Ο πρωταγωνιστής, σεναριογράφος και παραγωγός μας, πέθανε ξαφνικά ενώ ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε μια σκηνή. Δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του αλλά όπως φαίνεται έπαθε ανακοπή καρδιάς. Όλοι όσοι ήταν παρών έκαναν ό,τι μπορούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό», έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ του.

Φίλος του ηθοποιού ο οποίος επίσης ήταν στην παραγωγή, ανέφερε ότι ο Πίκετ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα άλογο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ποιος ήταν ο Τζέι Πίκετ

Ο Τζέι Πίκετ ήταν από τους σταρ των πολύ δημοφιλών σειρών «General Hospital» και «Days of Our Lives».

Ο Πίκετ ξεκίνησε την καριέρα του στις σαπουνόπερες παίζοντας τον ρόλο του Dr. Chip Lakin στη σειρά Days of Our Lives. Aργότερα υποδύθηκε τον David Harper στο General Hospital. Ένας από τους πιο γνωστούς ρόλους ήταν επίσης εκείνος του Frank Scanlon στο Port Charles του ABC όπου έπαιξε για πάνω από 700 επεισόδια.

Ο ηθοποιός συμμετείχε επίσης σε αρκετές και πασίγνωστες σειρές όπως οι: Matlock, Dexter, NCIS: Los Angeles, Belvedere, Queen Sugar.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share