Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατροπή βόμβα: Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Έρχονται τα πάνω κάτω στην υπόθεση

4 Αυγούστου 2021 21:44
Ανατροπή βόμβα: Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του αίτηση αποφυλάκισης έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Το instanews.gr απευθύνθηκε σε έγκριτους νομικούς για να μάθει αν υπάρχει περίπτωση να το δούμε και αυτό. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όχι απίθανο.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν ο Φιλιππίδης έχει δυο επιλογές. Η πρώτη να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Ανατροπή βόμβα: Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Νομικοί κύκλοι λένε αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη και η μοναδική ρεαλιστική ελπίδα του Φιλιππίδη. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιον είδε στο πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, όπου είχε το πρώτο του επισκεπτήριο, την ώρα που ο δικηγόρος του ηθοποιού φέρεται να ετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με τον Alpha η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές της Τρίπολης όπου και βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το επισκεπτήριο, όπως ανέφερε το κανάλι, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να ετοιμάζεται να μπει σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, καθώς ολοκληρώνεται η περίοδος καραντίνας σε ειδικό κελί απομόνωσης για τον κορωνοϊό.

Φιλιππίδης Νίνου κρατητήριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται πιθανότατα στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά μαζί και με περίπου άλλους 20 κρατούμενους.

Πάντως, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δυο απόπειρών βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα tanea.gr, βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και ακόμα 18 κρατούμενους.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης θα βρίσκονται και αρκετά κοντά, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.

λιγνάδης φυλακές φιλιππίδης

Σύμφωνα, δε, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.

Ο ηθοποιός φέρεται να μην είναι σοκαρισμένος αλλά να έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share