Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κώστας Μοναχός: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

2 Αυγούστου 2021 21:21
Κώστας Μοναχός: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες βιώνει ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός ο οποίος νοσηλεύεται με έμφραγμα δίνοντας μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

Μια ανάρτηση του ο δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, Ανδρέας Κουβελογιάννης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε: Ο Κώστας Μοναχός με έμφραγμα στο νοσοκομείο.

Κώστα Μοναχός έμφραγμα

«ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΒΩΣΟΥ-ΑΝΤΡΕΑ .

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ…

Κωστας Μοναχος», έγραψε ο δημοσιογράφος και προσθέτει:

Σας στέλνω όλους την αγάπη μου περνάω δύσκολες ώρες Στη Μεθ με καρδιακό έμφραγμα αν θέλει ο Θεός θα βγω νικητής την αγάπη μου.”Ε ΙΝΑΙ συγκινητική η ανακοίνωση του για την υγεια του.

Υπήρξε μόνος του, μια εποχή ο δημιουργός μιας άλλης διασκέδασης στη νυχτα που ζούσαμε…

ΣΗΜΕΡΑ το παλεύει και πιστεύουμε να νικήσει για δεύτερη φορά αυτόν τον εφιάλτη…

Στην Φωτογραφία με την ΣΟΦΊΑ ΒΌΣΣΟΥ και τον ΑΝΔΡΈΑ ΜΙΚΡΟΎΤΣΙΚΟ στη χρυση εποχή…

ΣΗΜΕΡΑ όλοι αντιμετωπίζουν τον ΓΟΛΓΟΘΑ τους. ΕΥΧΕΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..».

* Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΒΩΣΟΥ-ΑΝΤΡΕΑ . * ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΖΟΥΝ...

Posted by Αντρέας Κουβελογιάννης on Sunday, August 1, 2021

Πέθανε από κορωνοϊό ο Έλληνας τραγουδιστής, Λευτέρης Μυτιληναίος

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών, από κορωνοϊό, ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω Facebook ο συνεργάτης του για χρόνια Γιάννης Μπουρνέλης.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο ΑΚΡΟΝ αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής με επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα…Καλό ταξίδι Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες…» έγραψε.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, ο Μυτιληναίος τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Κριμπάς

Θρήνος προκαλείται στον ακαδημαϊκό κόσμο, αφού γνωστό έγινε από την Ακαδημία Αθηνών πως χθες (5/4) πέθανε ο Κωνσταντίνος Κριμπάς, ενώ ο θάνατος μιας ακόμη μεγάλης ελληνικής προσωπικότητας βρέθηκε επίσης στη δημοσιότητα.

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Κριμπάς

Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1932, σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης και Γενετική στη Σορβόννη, εργάστηκε ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και δίδαξε ως καθηγητής της Γενετικής στην Aνωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο), στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού (Paris VI0) και ως επισκέπτης καθηγητής στο Χάρβαρντ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπήρξε μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (από το οποίο τιμήθηκε με το μετάλλιο γεωργικής αξίας το 1963) και αναγορεύθηκε επίτιμος καθηγητής Γενετικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και επίτιμος διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2003), του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου (2009) και του Πανεπιστημίου Κρήτης (2017).

Κωνσταντίνος Κριμπάς θάνατος

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, πρύτανης της Aνωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (1974-1975), μέλος της διοικούσας επιτροπής και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (1975-1978) και πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (1985-1990), ενώ υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας, της Αμερικανικής Εταιρείας για τη Μελέτη της Εξελίξεως, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εξελικτικής Βιολογίας, μέλος και πρόεδρος της Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρείας, καθώς επίσης πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για τη μελέτη της Ιστορίας της Επιστήμης και της Τεχνολογίας.

Υπήρξε τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών από το 2002 και διετέλεσε γραμματέας επί των Πρακτικών από το 2009 ως το 2013 και από το 2015 ως το 2019. Ήταν δαρβινιστής με πολλά αυτοτελή έργα (όπως το ογκώδες «Δαρβινισμός και η ιστορία του έως τις ημέρες μας») και 125 επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ η Ακαδημία Αθηνών αποφάσισε να αναρτήσει μεσίστιο τη σημαία του Μεγάρου της επί τρεις ημέρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share