Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κιλκίς: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο σε πλατεία χωριού

Σε σοκ το χωριό Ποντοηράκλεια

2 Αυγούστου 2021 16:12
Κιλκίς: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο σε πλατεία χωριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Κιλκίς προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα που σκότωσε έναν σκύλο σε δημόσια θέα.

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία του χωριού Ποντοηράκλεια μετά την είδηση πως άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία του χωριού.

Μετά την πράξη του ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημά του και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Κτηνωδία στο Κιλκίς: Κτηνοτρόφος εκτέλεσε σκύλο με καραμπίνα

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον σκύλο συναδέλφου του, σε περιοχή του Κιλκίς. Ο ίδιος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία και στην κατοχή του βρέθηκε η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άτυχο ζώο ενοχλούσε το κοπάδι του. Οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, κατηγορούμενος για το κακούργημα της ζωοκτονίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή. Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εις βάρος του βεβαιώθηκε -επιπλέον- διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου ότι αφαίρεσαν τα μάτια του σκύλου τους και μετά την επέμβαση τον εγκατέλειψαν.

Κτηνοτρόφος εκτέλεσε σκύλο με καραμπίνα

Θηριωδία: Οδηγός έσερνε σκύλο με αυτοκίνητο! (Video)

Εικόνες απίστευτης θηριωδίας καταφτάνουν από το Καζακστάν, με ένα αυτοκίνητο να σέρνει δεμένο ένα σκυλί στους δρόμους της πόλης Ατιράου.

Το υλικό τραβήχτηκε στις 7 Ιανουαρίου και οι εικόνες σοκάρουν. Το βίντεο κατέγραψε οδηγός με την κάμερα του παρμπρίζ και βλέπουμε ακόμα και αίμα στον δρόμο από το τραγικό τετράποδο. Ενώ, σοκάρει η ιστορία ενός 6χρονου παιδιού όταν του είπαν ότι ο σκύλος του θα πεθάνει. Μόλις διαβάσετε τι τους απάντησε θα ανατριχιάσετε. Μια ιστορία που συγκλονίζει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγούσε χωρίς να πολυσκοτίζεται για τα κορναρίσματα και τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας των άλλων αυτοκινήτων.

Ο άντρας που τραβά το βίντεο αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει κάτι. Πέρασε το προπορευόμενο όχημα και το ανάγκασε να σταματήσει. Ένας δεύτερος οδηγός σταμάτησε επίσης για βοήθεια.

Ο εκπρόσωπος της φιλοζωικής που πήρε το τραυματισμένο ζώο δήλωσε: «Ο άντρας βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και ρώτησε: ‘‘Γιατί το κάνεις αυτό;’’. Δεν πήρε απάντηση. Πήρε απλώς το σκυλί, το έριξε στο πορτμπαγκάζ του και έφυγε. Όλος ο δρόμος ήταν καλυμμένος με αίματα».

Η ομάδα ακτιβιστών Kind Hearts έγραψε κατόπιν στα κοινωνικά μέσα πως ο σκύλος «σώθηκε θαυματουργά» από το βασανιστήριο του οδηγού.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο άντρας ισχυρίστηκε ότι μετέφερε απλώς τον σκύλο για έναν φίλο. Είπε ακόμα πως στην πορεία άνοιξε το πορτμπαγκάζ και το ζώο έπεσε έξω.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share