Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την τραγωδία στα Πατήσια: Από έκρηξη η πυρκαγιά στο σπίτι, εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο ο άνδρας!

Γιαγιά και εγγονός οι δύο νεκροί

2 Αυγούστου 2021 11:01
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την τραγωδία στα Πατήσια: Από έκρηξη η πυρκαγιά στο σπίτι, εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο ο άνδρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Κάτω Πατήσια από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα και στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα.

Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για γιαγιά και εγγονό και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα ο άτυχος άνδρας εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο, όπου και βρέθηκε νεκρός, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο διαμέρισμα και προκάλεσε πυρκαγιά.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έχουν πάρει τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος από τους γείτονες των θυμάτων, οι οποίοι μάλιστα λένε ότι ακούστηκε έκρηξη πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την τραγωδία στα Πατήσια: Από έκρηξη η πυρκαγιά στο σπίτι, εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο ο άνδρας!

Οι έρευνες συνεχίζονται για τα διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία στα Κάτω Πατήσια.

Η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό διαμερίσματος και ο δεύτερος νεκρός ακριβώς έξω από την πόρτα στο πεζοδρόμιο.

Πατήσια: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται από μία 19χρονη για το βιασμό της.

Όπως είχε καταγγείλει η 19χρονη, οι δύο νεαροί τη βίαζαν στα Πατήσια, επί τρεις συνεχόμενες ημέρες και στη συνέχεια την παράτησαν στο λιμάνι του Πειραιά για να πάνε στη Μύκονο.

Ο τακτικός ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση, μετά τις απολογίες τους, αποφάσισε να τους επιβάλλει τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, καθώς, επίσης, τους απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε προσέγγιση και επικοινωνία με την 19χρονη.

Το φερόμενο ως θύμα ανακάλεσε για την υπόθεση βιασμού στα Πατήσια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η κοπέλα που κατήγγειλε το βιασμό της, έχει ανακαλέσει ένα κομμάτι της αρχικής της καταγγελίας σχετικά με την παρακράτηση και το βιασμό της.

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Οι δυο κατηγορούμενοι από την πλευρά τους αρνήθηκαν τα πάντα. Iσχυρίστηκαν πως τίποτα απ’ όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα δεν είναι αλήθεια.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να γνώρισε την κοπέλα μέσω Instagram και όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της, ζήτησε να πάει στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του.

Η γνωριμία με τους δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντάς την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Τελικά, το πρωϊ του Σαββάτου την παράτησαν στην περιοχή του Πειραιά και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Πατήσια: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι

Άγιος Παντελεήμoνας - Βιασμός: Ταυτοποιήθηκε και ο τέταρτος δράστης

Ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και ο τέταρτος δράστης του σοκαριστικού βιασμού της 25χρονης εγκύου και μητέρας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τέταρτος δράστης είναι από το Αφγανιστάν, ηλικίας 23 ετών και σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις. Ο νεαρός αναζητείται από τις αρχές.Η 25χρονη έγκυος τον αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που της έδειξαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από τους τρεις νεαρούς από το Πακιστάν που συνελήφθησαν για το σοκαριστικό περιστατικό πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν στις απολογίες τους ότι παρέσυραν στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα την νεαρή κοπέλα και την βίασαν. Μάλιστα, για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων και τους έκριναν προφυλακιστέους.

Ο τρίτος κατηγορούμενος για συνδρομή στον βιασμό αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share