Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

2 Αυγούστου 2021 06:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σήμερα, απαιτείται άμεσα η αμέριστη προσοχή σου, η ολιγάρκεια σου και κυρίως η ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις, που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, την αυτοπεποίθησή σου, την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ορθά και ώριμα κάποια πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις, με κόντρες και τσακωμούς! Ακόμα κι αν έρθουν αρκετά προβλήματα και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και απότομες συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σήμερα, χρειάζεται αρκετή προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Να αποφύγεις κουτσομπολιά, και στα λόγια σου να μην είσαι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός, γιατί θα παρεξηγηθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σήμερα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και συγκυρίες, θα τα απειλήσουν! Μην παρασύρεσαι από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι δυνατός στα πόδια σου! Μπορεί κάποιες απώλειες υλικές να σε αγχώσουν, αλλά να σκέφτεσαι πως είναι παροδικές!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου! Η σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και ζητάς με ένταση και πείσμα, όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 02/08

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί, όπως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου τώρα, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου και ύστερα πάρε αποφάσεις! Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες, όπως επίσης απέφυγε να δίνεις λαβές για κουτσομπολιά με την συμπεριφορά σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η όψη Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια φιλία σου, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνια ή νόμιζες πως είχε τα φόντα να γίνει! Παρέμεινε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου και μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις και κυρίως σε ό,τι ξεστομίσεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές που δεν θες! Επίσης, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές, γι’ αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σήμερα, πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον καλύτερα τα πράγματα! Την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, αλλά και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σήμερα, θα επηρεαστεί και πιθανόν θα δεχτεί σημαντικές δυσκολίες, ο σημαντικός για σένα τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις, γι’αυτό, αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η όψη Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου σήμερα, θα φέρει άγχος, τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Αναγκάζεσαι τώρα, να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share