Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Γεωργιάδης: "Αν δεν είχα εμβολιαστεί δε θα γλίτωνα το νοσοκομείο" - "Τρέξτε να κάνετε το εμβόλιο"

Η ανάρτηση του υπουργού στο twitter

1 Αυγούστου 2021 15:52
Γεωργιάδης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα ανάρτηση στο twitter προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για το πώς πέρασε τον κορωνοϊό αλλά και τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα. «Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα.

Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται τρέξτε!».

Άδωνις Γεωργιάδης: Δημοσιοποίησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Στην δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού του προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό αν και εμβολιασμένος με ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει πως «κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα».

Όπως λέει δε, προβαίνει στην δημοσιοποίηση αυτή γιατί έχει αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες. Στην πρώτη απαντά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Όσον αφορά στην δεύτερη, πρόκειται για την παρουσία του στην εκδήλωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

«Ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ», γράφει και συμπληρώνει: «Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share