Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Κορδελιό

Τραυματίστηκε ένα άτομο

1 Αυγούστου 2021 15:20
Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Κορδελιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ένα άτομο από πυροβολισμό. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε ομάδα ατόμων να συμπλέκεται και στη συνέχεια ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, τα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο αποχώρησαν από το σημείο με δύο αυτοκίνητα.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Κορδελιό

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θήβα: Σκότωσαν 45χρονο έξω από το σπίτι του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε τόπο στη Θήβα τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/7), αφού άγνωστος πλησίασε 45χρονο άνδρα και ξεκίνησε να τον πυροβολεί.

Ο δράστης έριξε τουλάχιστον επτά σφαίρες, γαζώνοντας τον άτυχο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, με μια αντίστοιχη περίπτωση να γίνεται γνωστή πρόσφατα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το permissos.gr, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκτελεστή.

Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ταβέρνα!

Ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο έλαβε τόπο στην Κρήτη, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ταβέρνα των Πάνω Γουβών, με ένα σοκαριστικό βίντεο να έρχεται στη δημοσιότητα.

Στα πλάνα, τα οποία δημοσιεύει το cretalive.gr, φαίνεται ο 37χρονος που δέχθηκε μετά τους πυροβολισμούς να κάθεται σε τραπέζι με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, όταν ο 27χρονος αδερφός του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση, κινείται προς το μέρος τους.

Επίσης, φαίνονται τα δύο τους παιδιά αλλά και ένα ακόμη, που φέρεται να είναι παιδί φίλου του ζευγαριού, και η προσπάθεια να προστατευτούν.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η μεταφορά του 27χρονου φερόμενου ως δράστη που τραυματίστηκε και ο ίδιος λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

Μάλιστα, τα ανήλικα παιδιά του 37χρονου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, όταν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους αντί να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ωστόσο, εκείνος δεν πτοήθηκε και προσπερνώντας τα, εξακολούθησε να πυροβολεί, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share