Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Νεκρή βρέθηκε μια 52χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδελφός της

31 Ιουλίου 2021 13:11
Λαμία: Νεκρή βρέθηκε μια 52χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της το πρωί του Σαββάτου λίγο μετά τις 11:00’ μια 52χρονη γυναίκα. Την άτυχη γυναίκα βρήκε ο αδερφός της, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ και από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής πράξης. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου ενός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γρεγολίμανο Εύβοιας.

Νεκρή γυναίκα στη Λαμία

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 ετών!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα 5χρονο κορίτσι, από τη θαλάσσια περιοχή της Αυλίδας. Το κορίτσι βρέθηκε πνιγμένο στην παραλία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όπου είχε πάει με τους γονείς του για μπάνιο.

Σύμφωνα με το eviathema, το άτυχο παιδί βρισκόταν αρκετή ώρα μέσα στην θάλασσα, όταν οι γονείς του αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το Λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί μεταφέρθηκε έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 ετών!

Θλίψη στην Πρέβεζα: Τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο

'Ένα 14χρονο αγόρι έχασε το μεσημέρι την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, από την σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 14χρονος. Η τραγική είδηση, έχει σοκάρει την κοινωνία της Πρέβεζας. Προανάκριση για ην υπόθεση διεξάγει το τμήμα Τροχαίας της πόλης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share