Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο Γρεγολίμανο Εύβοιας

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου

30 Ιουλίου 2021 22:48
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο Γρεγολίμανο Εύβοιας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30/7) ένας άνδρας σε δύσβατη περιοχή στο Γρεγολίμανο Εύβοιας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επτά στελέχη της Υπηρεσίας επιχείρησαν στο σημείο. Στη συνέχεια παρέδωσαν τον άτυχο άνθρωπο στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι άνδρας έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σφήκας.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω Twitter

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 ετών!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα 5χρονο κορίτσι, από τη θαλάσσια περιοχή της Αυλίδας. Το κορίτσι βρέθηκε πνιγμένο στην παραλία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όπου είχε πάει με τους γονείς του για μπάνιο.

Σύμφωνα με το eviathema, το άτυχο παιδί βρισκόταν αρκετή ώρα μέσα στην θάλασσα, όταν οι γονείς του αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το Λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί μεταφέρθηκε έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 ετών!

Θλίψη στην Πρέβεζα: Τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο

'Ένα 14χρονο αγόρι έχασε το μεσημέρι την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, από την σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 14χρονος. Η τραγική είδηση, έχει σοκάρει την κοινωνία της Πρέβεζας. Προανάκριση για ην υπόθεση διεξάγει το τμήμα Τροχαίας της πόλης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share