Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρός 18χρονος οδηγός μηχανής! Σφήνωσε κάτω από ΙΧ και σερνόταν για αρκετά μέτρα

Ακόμα ένας νεαρός άνθρωπος νεκρός στους δρόμους της Κρήτης!

30 Ιουλίου 2021 10:48
Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρός 18χρονος οδηγός μηχανής! Σφήνωσε κάτω από ΙΧ και σερνόταν για αρκετά μέτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλος ένας νέος άνθρωπος άφησε χθες το βράδυ τη ζωή του στην άσφαλτο της Κρήτης.

Λίγο μετά τις 21:30 στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, που οδηγούσε ένας 18χρονος Χανιώτης, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. επιβατηγό το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική με αποτέλεσμα το μηχανάκι να σφηνώσει κάτω από το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και -όπως φαίνεται και από τα ίχνη στον δρόμο- να συρθεί για αρκετά μέτρα. Ο 18χρονος είναι νεκρός.

Τραγωδία στην Κρήτη: Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Κρήτη

Τραγωδία στη Κρήτη

Τραγωδία στη Κρήτη

Τραγωδία στη Κρήτη

Τραγωδία στη Κρήτη

Δυστυχώς: Βρέθηκε νεκρός ο Ανδρέας Μποτονάκης!

Τραγική κατάληξη είχε αναζήτηση του 31χρονου στον Βόλο που αγνοούνταν τις τελευταίες ημέρες και είχε εθεαθεί κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου στις 21 Ιουλίου, καθώς εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Στην περιοχή βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής ενώ το σημείο είναι κοντά εκεί όπου είχε στήσει την σκηνή του στην Γορίτσα, η οποία εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τους εθελοντές.

Δυστυχώς: Βρέθηκε νεκρός ο Ανδρέας Μποτονάκης!

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε και η σορός του 31χρονου με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως είτε πήδηξε είτε έπεσε από τα βράχια.

Βόλος: Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου... τρέχουν να εμβολιαστούν μετά το θάνατο της 96χρονης

Η υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού για τους εργαζόμενους σε γηροκομεία είναι ήδη δεδομένη, αλλά πέραν αυτού του γεγονότος, οι ευρισκόμενοι στο ίδρυμα του Βόλου έχουν ακόμη ένα λόγο να σπεύσουν να εμβολιαστούν, μετά το θάνατο της 96χρονης τρόφιμης.

Ήδη, μετά την άρνηση που είχαν για τον εμβολιασμό τους, θετικά στο ενδεχόμενο να εμβολιαστούν ανταποκρίθηκαν 17 εργαζόμενοι στο γηροκομείο οι οποίοι, μαζί με τους 20 ήδη εμβολιασμένους, αλλάζουν το ισοζύγιο. Συνολικά, στο γηροκομείο του Βόλου εργάζονται 55 άτομα, από τα οποία 20 έχουν εμβολιαστεί πλήρως και έχουν ανοσία. Με τους 17 που έκλεισαν τα ραντεβού τους, η λίστα σύντομα θα μετράει 37 εμβολιασμένους εργαζόμενους ενώ δεν αποκλείεται, ως τις 16 Αυγούστου, να αλλάξει η στάση και των υπόλοιπων 18.

Ο λόγος που οι εργαζόμενοι σπεύδουν να εμβολιαστούν

Ο πρόεδρος του γηροκομείου, Παύλος Πάνου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης, 21 Ιουλίου, στην ΕΡΤ, όπου και τόνισε ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη η οποία ήρθε μετά από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της 96χρονης ηλικιωμένης από κορονοϊό. Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος, στις εγκαταστάσεις θα κληθεί κινητή μονάδα εμβολιασμού για τη διευκόλυνση των εργαζομένων. Μετά τις 16 Αυγούστου, όσοι εργαζόμενοι παραμένουν ανεμβολίαστοι, θα τεθούν υποχρεωτικά σε αναστολή. Επανέλαβε, δε, ότι έχει αποφασιστεί από το διοικητικό συμβούλιο η πρόσληψη πέντε νέων εργαζόμενων γενικών καθηκόντων και άλλων πέντε νοσηλευτών, ώστε να καλυφθούν τα κενά που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν μετά την 16η Αυγούστου.

Τέλος, ο πρόεδρος του Γηροκομείου και αφού ζήτησε συγνώμη από τους συγγενείς των φιλοξενουμένων διαβεβαιώνοντας πως τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις, επανέλαβε την ευχή του να μην χρειαστεί να αλλάξει προσωπικό το ίδρυμα, αφού 7 χρόνια μαζί και από κοινού στηρίζουν το Γηροκομείο.

Στο νοσοκομείο του Βόλου εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρεις ηλικιωμένοι τρόφιμοι του ιδρύματος από τους εννιά που προσβλήθηκαν συνολικά, ευτυχώς με ήπια συμπτώματα.

Κορωνοϊός: Και δεύτερος νεκρός, πλήρως εμβολιασμένος, στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες!

Μια γυναίκα 96 ετών, τρόφιμος του γηροκομείου Βόλου, έφυγε από τη ζωή χθες στο νοσοκομείο της πόλης. Η ηλικιωμένη είχε νοσήσει από κορωνοϊό μετά τη συρροή κρουσμάτων στο ίδρυμα το τελευταίο διάστημα.

H 96χρονη διακομίσθηκε προχθές το απόγευμα στο Αχιλλοπούλειο, και μία ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή.

Η 96χρονη, που ήταν πλήρως εμβολιασμένη, αντιμετώπιζε πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας και ο κορονοϊός της προκάλεσε επιπλοκές και δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Κορωνοϊός Και δεύτερος νεκρός, πλήρως εμβολιασμένος, στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες!

Οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες ανέφερα πως 35 από τους 55 εργαζόμενους στο γηροκομείο Βόλου ήταν ανεμβολίαστοι με αποτέλεσμα 4 υπάλληλοι να κολλήσουν κορονοϊό και με τη σειρά τους να τον μεταδώσουν και σε 8 ηλικιωμένους.

Σε δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα στο Newsbeast, ο Παύλος Πάνος, πρόεδρος του γηροκομείου Βόλου είχε τονίσει: «Εμβολιάστηκα πρώτος από όλους για να δώσω το καλό παράδειγμα στους εργαζόμενους, από τον περασμένο Φεβρουάριο ήδη, όταν και άνοιξε ο εμβολιασμός για όσους δουλεύουν σε υγειονομικές δομές. Τότε, είχαν ακολουθήσει την κίνησή μου άλλοι 15 υπάλληλοι στο γηροκομείο. Στην πορεία, προστέθηκαν κι άλλοι 5».

«Οι υπόλοιποι αρνούνταν συστηματικά να το πράξουν. Δυστυχώς, σε φιλανθρωπικά σωματεία σαν το δικό μας, η ανοχή είναι μεγαλύτερη από ο, τι πρέπει σε τέτοια θέματα», είχε επισημάνει ακόμη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share