Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέο «χαστούκι» για τον ηθοποιό μετά την προφυλάκισή του

Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

29 Ιουλίου 2021 21:36
Πέτρος Φιλιππίδης: Νέο «χαστούκι» για τον ηθοποιό μετά την προφυλάκισή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη.Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρθεί η απόφαση για «εμπάργκο» των τηλεοπτικών σταθμών στον Πέτρο Φιλιππίδη. Ενώ, την πρώτη του νύχτα στη φυλακή της Τρίπολης πέρασε χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης, που προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο.

Η αρχή του τέλους για τον ηθοποιό έγινε με την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων.

Ο δημοφιλής ηθοποιός «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες και χιλιοπαιγμένες ελληνικές σειρές που δεν έπαψαν ποτέ να καλύπτουν μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών – κυρίως του Mega.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το άγνωστο περιστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου και η αποκάλυψη της Έλενας Ακρίτα - «Όποτε είχαν σκηνή μαζί πήγαινε και...»

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από μια ανάρτηση της στο Facebook, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ταυτόχρονα έκανε και μία αποκάλυψη για το άγνωστο πειρστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου. Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα, στο άκουσμα της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη προχώρησε σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο με... πρωταγωνίστρια τη Βάνα Μπάρμπα.

Η δημοσιογράφος λοιπόν, τόνισε πως συνεργάστηκε με τον ίδιο το 2007-08, στην σειρά του Mega «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» που έγραψε με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση.

Η ίδια σημείωσε πως πως καμία ηθοποιός δεν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης φερόταν με αγένεια στη Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το άγνωστο περιστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου

«Λατρεμένα πρωτόζωα, τρέξτε σάς βρήκα κι άλλη μου φωτογραφία με Φιλιππίδη. Θέατρο Μουσούρη 2007, όταν ο Γιώργος κι εγώ γράφαμε το σενάριο για την κωμωδία ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ που πρωταγωνιστούσαν οι Φιλιππίδης, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασατου, Ελισαβετ Μουτάφη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Βέρα Κρούσκα.

Για την ιστορία ούτε η Μαριάννα ούτε η Ελισάβετ ούτε άλλη ηθοποιός από το καστ παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Βέβαια, η αγένεια και η έπαρση του στο πλατό είναι μια άλλη ιστορία. Μια μικρή χαρακτηριστική λεπτομέρεια που θυμάμαι. Η Μαριάννα έχει ένα θέμα με τις τσίχλες. Δεν μπορεί να αντέξει άνθρωπο που μασάει τσίχλα μπροστά της - τρελή κουμπάρα έχω τι να πεις;

Ο Φιλιππίδης αυτό το ήξερε πολύ καλά, γιατί είχαν δουλέψει και στο θέατρο. Όποτε λοιπόν είχαν σκηνή μαζί, πήγαινε επίτηδες και μασούσε τσίχλα μπροστά της για να την εκνευρίσει, να την κάνει να χάσει τα λόγια της και να μην αποδώσει το ρόλο όπως θα ήθελε. Χρόνια μετά γελούσαμε με την Μαριάννα και το Λιζάκι με αυτό το περιστατικό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share