Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου: Νοσηλεύτηκε άρον άρον στον Ευαγγελισμό!

Δύσκολες ώρες!

29 Ιουλίου 2021 15:23
Ανατροπή με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου: Νοσηλεύτηκε άρον άρον στον Ευαγγελισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη ανησυχία προκλήθηκε από την είδηση πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με υψηλό πυρετό και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γιος του Στέργιος μίλησε στο DEBATER για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του λέγοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και πλέον έχει πέσει και ο πυρετός. Εξήγησε ότι τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε πυρετό και για αυτό εισήχθη στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων έκανε και μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό αν και όπως σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του κορωνοϊού.

Ο Στέργιος Μικρούτσικος μάλιστα δήλωσε πως εάν πάθει κάτι ο πατέρας του λόγω κορωνοϊού ενώ είναι εμβολιασμένος τότε η συζήτηση πάει σε άλλο επίπεδο!

Ο ίδιος πρόσφατα σε μία συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Τότε δεν είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά όπως και τώρα, είχε μία σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και οι γιατροί τότε τον είχαν διασωληνώσει.

Πηγή: debater.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share