Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνεχίζει να προσφέρει… Στοργή στα παιδιά με καρκίνο!

Εικόνες από την επίσκεψή του στον Ξενώνα της Στοργής

29 Ιουλίου 2021 14:45
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνεχίζει να προσφέρει… Στοργή στα παιδιά με καρκίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε βγαίνοντας από το Survivor, o Γιώργος Ασημακόπουλος, συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο αφού βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε τον Ξενώνα «Στοργή», τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών.

Εκεί, πέραν της οικονομικής ενίσχυσης που πρόσφερε απλόχερα στους ανθρώπους της Στοργής, είχε την ευκαιρία να παίξει με τους πραγματικούς ήρωες της ζωής που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα επιβίωσης και να συνομιλήσει μαζί τους, όπως τότε που έπαιζε με τον δικό του αδελφό, βιώνοντας μια ανάλογη κατάσταση. Ο πρώην παίκτης του Survivor αμέσως μετά την επίσκεψή του ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας για τη δική του εμπειρία: «Στιγμές όμορφες, στιγμές συγκινητικές.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνεχίζει να προσφέρει… Στοργή στα παιδιά με καρκίνο!
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παίζει με τα παιδιά του Ξενώνα του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».

Ευχαριστώ θερμά τον Σύλλογο «Στοργή» που μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ κοντά στους μικρούς πραγματικούς ήρωες, σε αυτά τα παιδιά που δίνουν την μεγαλύτερη μάχη. Σήμερα μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα, μοιράστηκα όμορφες στιγμές, παίζοντας και ζωγραφίζοντας μαζί με τους μικρούς ήρωες της ζωής που δίνουν τον αγώνα τους αλλά και στις οικογένειες αυτών.

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και την μεγάλη αγκαλιά του του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», εύχομαι να με αξιώνει οι θεός να είμαι πάντα δίπλα σε αυτόν τον αγώνα τους». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ήδη επισκεφθεί το Make a wish, τη Φλόγα στην Πάτρα αλλά και το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα που έχουν λάβει οικονομική ενίσχυση από τα χρήματα που θα εισπράξει ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού αρκετούς μήνες μετά από την αποχώρησή του.

Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share