Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος φέτος το καλοκαίρι

29 Ιουλίου 2021 14:36
Η Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος φέτος το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του εμβληματικού fashion show του οίκου μόδας Dior στο Καλλιμάρμαρο, τα φώτα της παγκόσμιας σκηνής είναι στραμμένα στην Ελλάδα. Παρά τα εμπόδια και τους περιορισμούς που φέρει η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Ελληνικός τουρισμός έχει εμφανώς ανεβάσει κλάση το φετινό καλοκαίρι. Διεθνείς stars, λαμπερά ονόματα και παγκόσμιοι μεγιστάνες συγκεντρώθηκαν στις θάλασσες και τα νησιά μας, μετά τη γιορτή του Ελληνικού ιδεώδους, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων του οίκου μόδας Dior.

Για τις εκδηλώσεις αλλά και το fashion show που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο, και εν συνεχεία για την έξαρση του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα μας, τα εύσημα ανήκουν και στον επιχειρηματία Omar Cherif Machichi

. Γνωστός, για το εντυπωσιακό portfolio με πελάτες εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών από όλο το κόσμο, αλλά και τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και τα private, υψηλής ποιότητας ταξίδια που διοργανώνει για αστέρες του Hollywood, μέλη βασιλικών οικογενειών και μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού χώρου. Ο εμπνευστής της εκπληκτικής αυτής εκδήλωσης, Omar Cherif, έχει βάλει στόχο να βοηθήσει έμπρακτα την Ελλάδα, ώστε να μπει η χώρα μας δυναμικά στο χάρτη του παγκόσμιου Jetset τουρισμού.

το προσωπικό account του Marco Verratti
7. Στιγμιότυπο από το προσωπικό account του Marco Verratti, για την απονομή του τιμητικού τίτλου του «Πρεσβευτή του Ελληνικού Τουρισμού» στον Oman Cherif Machichi

Λόγω της αφοσίωσης και της αγάπης του Omar Cherif για την Ελλάδα, ο Υπουργός Τουρισμού Κος Χάρης Θεοχάρης, του απένειμε σε μια κλειστή συγκέντρωση στο Υπουργείο Τουρισμού στην Αθήνα, τον τιμητικό τίτλο του «Πρεσβευτή του Ελληνικού Τουρισμού» για το έργο του στη προσέλκυση αλλά και αναβάθμιση του τουρισμού. Η απονομή αποτέλεσε κάλεσμα διεθνών προσωπικοτήτων στο Υπουργείο Τουρισμού με παραβρισκόμενους, τον προσωπικό φίλο του Omar Cherif και Πρόεδρο του Οίκου Dior, Pietro Beccari, την Κα Μαριάννα Λάτση, καθώς και την οικογένεια του Γάλλου επιχειρηματία Jacques-Antoine Granjon.

Ήδη, η συνεργασία του Omar Cherif με το Υπουργείο Τουρισμού έχει αποφέρει καρπούς, έχοντας καταφέρει να ταξιδέψει τη χώρα μας στην υφήλιο μέσα από τα social media της Naomi Campbell, του Marco Verratti και του Kylian Mbappé που συγκεντρώνουν πάνω από 71 εκατομμύρια followers. Η συνέχεια αναμένεται λαμπρή!

Στιγμιότυπο από το προσωπικό account του Kylian Mbappé,
Στιγμιότυπο από το προσωπικό account του Kylian Mbappé, με τον «Πρεσβευτή του Ελληνικού Τουρισμού» Oman Cherif Machichi, στη Μύκονο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share