Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με σημαίες, σταυρούς και σύνθημα "Νίκη ή θάνατος" οι αντιεμβολιαστές - Νέες συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη

Με εικόνες, λάβαρα και συνθήματα για τη Μακεδονία

28 Ιουλίου 2021 20:57
Με σημαίες, σταυρούς και σύνθημα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με σημαίες, σταυρούς και σύνθημα "Νίκη ή θάνατος" οι αντιεμβολιαστές! Νέες πορείες των αντιεμβολιαστών σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη, με τους αρνητές να λένε και συνθήματα για τον Νίκο Χαρδαλιά.

Στην πλατεία Συντάγματος, οι συγκεντρωθέντες με εικόνες, λάβαρα και σημαίες, βρέθηκαν απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν ισχυρές. Ενώ, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους, άσκησαν σκληρή κριτική στους αντιεμβολιαστές και σε όσους προσπαθούν να βάλλουν τους εμβολιασμούς που γίνονται με ψευδή στοιχεία.

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα κατά του εμβολιασμού, υπέρ της Μακεδονίας

Όπως αναφέρει το Grtimes.gr η πορεία στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με κεντρικά συνθήματα «Πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ» και «Δε σηκώνουμε πολλά-πολλά Χαρδαλιά».

«Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» γράφει ένα κεντρικό πανό που υπογράφει ο «Ιερός Λοχος 2012».

Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, αντιεμβολιαστές βρήκαν στους δρόμους το απόγευμα της Τετάρτης. Κάνουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Οπως καταγράφει το grtimes.gr οι διαδηλωτές φωνάζουν «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και κρατούν πλακάτ «Οχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» το ο οποίο υπογράφει ο «Ιερός Λοχος 2012». Μάλιστα, τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορωνοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας!

Σημειώνεται ότι οι διαδηλωτές είναι σαφώς κατά πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις. Διακριτική αλλά ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share