Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο Χαϊδάρι: Φορτηγό σκότωσε πεζό!

Νέο θρίλερ!

27 Ιουλίου 2021 17:01
Σοκ στο Χαϊδάρι: Φορτηγό σκότωσε πεζό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε την περασμένη Παρασκευή 23 Ιουλίου ένας άνδρας όταν, προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο στη λεωφόρο Αθηνών 179, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο Χαϊδάρι, παρασύρθηκε από φορτηγό.

Πρόκειται για άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας 65-70 ετών, με ύψος 1,75 μ. κανονικό σωματότυπο, λευκά μαλλιά, ο οποίος φορούσε υφασμάτινο γκρι παντελόνι, καφέ παπούτσια και κρατούσε τσάντα σούπερ μάρκετ, η οποία περιείχε μαγειρεμένο φαγητό. Το θύμα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Χαιδάρι: Φορτηγο

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-5788600-20 και 210-5788621» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο πόνος λύγισε τον Σωκράτη Μάλαμα επί σκηνής: "Ένα κοριτσάκι το πάτησε ένα φορτηγό. Με τρώει όλη μέρα, δεν μπορώ"

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο γνωστός τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του το βράδυ της Παρασκευής στο Κατράκειο Θέατρο με αφορμή τον θάνατο της 7χρονης Παναγιώτας στη Νίκαια.

«Άκουσα αυτό που έγινε στη Νίκαια. Ένα κοριτσάκι το πάτησε ένα φορτηγό. Με τρώει όλη μέρα, δεν μπορώ… Ας πάει η ψυχή του όπου είναι να πάει», είπε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε από τη χθεσινή συναυλία, ο Σωκράτης Μάλαμας ενώ τραγουδούσε την επιτυχία του «Ο Κήπος», δεν άντεξε και «έσπασε» ζητώντας από το κοινό να τραγουδήσει λέγοντας: «δεν μπορώ να τραγουδήσω, τραγουδήστε το εσείς».

«Καθένας που φεύγει παίρνει όλο τον κόσμο μαζί του. Ακόμα κι αν είναι ένα νήπιο παιδάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Σωκράτης Μάλαμας. Ο τραγουδιστής δεν άντεξε και διέκοψε για λίγο τη συναυλία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share