Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύβοια: Θλίψη για τον χαμό της 6χρονης - Οι πρώτες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του beach bar

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

27 Ιουλίου 2021 09:46
Εύβοια: Θλίψη για τον χαμό της 6χρονης - Οι πρώτες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του beach bar
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε παραλία γνωστού beach bar που βρίσκεται στη Παραλία Αυλίδας στην Εύβοια. Σύμφωνα με το eviazoom.gr μία 6χρονη την ώρα που έκανε μπάνιο «έσβησε» ξαφνικά, πιθανότατα από πνιγμό, μπροστά στη μητέρα της και άλλους συγγενείς και φίλους που είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο, το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 6χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

«Ήταν στα ρηχά το παιδάκι...»

Στο EviaZoom.gr μίλησε και ο ιδιοκτήτης του beach bar, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος σοκαρισμένος από το περιστατικό, τόνισε ότι κάλεσε το 166, ενώ επισήμανε ότι το κοριτσάκι δεν κολυμπούσε στα βαθιά. Ο θάνατος της 6χρονης βύθισε στο πένθος την οικογένεια Καφαντάρη που διαμένει στη Παραλία Αυλίδας αλλά και ολόκληρη την περιοχή. Η κηδεία της έγινε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδας.

Εύβοια: Θλίψη για τον χαμό της 6χρονης

Πήλιο: Θρίλερ με 5χρονο - Έπλεε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Αναστάτωση προκλήθηκε στα Καλά Νερά Πηλίου όταν ένα 5χρονο παιδί από τη Σερβία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα μπρούμυτα. Ο πατέρας του άρχισε να τρέχει σοκαρισμένος προκειμένου να το βοηθήσει και το έβγαλε στην ακτή ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Στο σημείο προσέτρεξαν ναυαγοσώστες που άρχισαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ κινητοποιήθηκε και ένας γιατρός που βρισκόταν στην παραλία και ένας στρατιωτικός γιατρός από τα ΚΑΥΥ με φιάλη οξυγόνου, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Το παιδί συνήλθε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το κεντρικό λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί προανάκριση.

undefined

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share