Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στη φάκα εγκληματική οργάνωση που είχε ρημάξει 27 ΑΤΜ - 26χρονος διάσημος τράπερ μέλος της σπείρας

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση τους

26 Ιουλίου 2021 22:58
Στη φάκα εγκληματική οργάνωση που είχε ρημάξει 27 ΑΤΜ - 26χρονος διάσημος τράπερ μέλος της σπείρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 26χρονος τράπερ βρίσκεται μέσα στη συμμορία των ληστών που ανατίναζε και λήστευε ATM στην Αττική και σε γειτονικούς νομούς. Η εγκληματικότητα φαίνεται να ξεφεύγει εδώ και καιρό, με τη Θεσσαλονίκη να έχει γίνει με τη σειρά της θύμα ενός διδύμου ληστών, που σκόρπιζε τον τρόμο.

Θυμίζουμε πως συνελήφθησαν πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα τέσσερις Έλληνες, από 22 έως 27 ετών και ένας 25χρονος αλλοδαπός. Συγκεκριμένα οι 3 Έλληνες (22χρονος, 26χρονος και 27χρονος) καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, όπου ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Η συμμορία είχε ανατινάξει 27 ΑΤΜ με λεία κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ δεν είχαν διστάσει να πυροβολήσουν με καλάσνικοφ κατά της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία τους είχε εντοπίσει τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από έκρηξη σε ΑΤΜ στο Περιστέρι.

Ο εν λόγω τράπερ όπως ανέφερε ο Alpha, επιδείκνυε όπλα και κλοπιμαία κυκλοφορώντας με ακριβά αυτοκίνητα, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μικρές ηλικίες με χιλιάδες ακόλουθους στα social media.

Σοκ στην Καισαριανή: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ και τραυματισμός πολίτη από πυροβολισμό

Σοκ επικρατεί στην Καισαριανή, καθώς ένοπλη ληστεία έγινε σε σούπερ μάρκετ, με έναν πολίτη να τραυματίζεται από πυροβολισμό.

Συγκεκριμένα, δύο δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή για να ληστέψουν.

Ληστεία στην Καισαριανή

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τραυμάτισαν τον πολίτη στο πόδι, με παρόμοιο σκηνικό να λαμβάνει τόπο πρόσφατα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share