Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Αθηνά Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν

«Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι»

26 Ιουλίου 2021 08:37
Αθηνά Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε μεγάλο αριθμό ανεμβολίαστων τόνισε η Αθηνά Λινού κρούωντας καμπανάκι για τους νέους που θα νοσήσουν, γι’ αυτό, τόνισε, είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι και άμεσα.

«Ναι μεν ο θάνατος στους ηλικιωμένους είναι πιο συχνός, αλλά και αρκετοί από τους νέους που θα νοσήσουν, θα έχουμε και εκεί θανάτους. Και δεν θα είναι αναγκαστικά θάνατοι μεταξύ ατόμων με υποκείμενο νόσημα. Αν μια κοπέλα νοσήσει ενώ είναι έγκυος, έχει τριπλάσια πιθανότητα να χάσει τη ζωή της, αν δεν ήταν έγκυος. Για αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι» σημείωσε, λέγοντας ότι το 75% των ανεμβολίαστων είναι νεότεροι άνθρωποι.

αθηνά λινού ανεμβολίαστοι

«Αυξάνονται τα κρούσματα. Έχουμε μεγάλος μέρος του πληθυσμού ανεμβολίαστου. Γι’ αυτό θα δούμε διασωληνώσεις και ίσως χάσουμε και κάποιους ανθρώπους. Ενώ οι εμβολιασμένοι νοσούν μεν, αλλά πολύ ελαφρά. Παλεύουμε σε δύο μέτωπα. Οι εμβολιασμένοι για να μειώσουμε τους φόβους των ανεμβολίαστων και να τους ενθαρρύνουμε να εμβολιαστούν και να τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας. Εχθρός δεν είναι οι αρνητές, είναι ο ιός» υπογράμμισε η κ. Λινού.

Σχετικά με το ενδεχόμενο τρίτης δόσης εμβολίου, είπε ότι συζητάται μόνο για άτομα με βαριά νοσήματα και πως «ακόμα δεν ξέρουμε αν θα απαιτηθεί η τρίτη δόση για το σύνολο του πληθυσμού».

Για τον εμβολιασμό των παιδιών, τόνισε ότι στις ΗΠΑ εκατομμύρια παιδιά εμβολιάστηκαν και δεν καταγράφηκαν παρενέργειες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποκλειστικό σκάνδαλο: Ανεμβολίαστοι ζητούν πιστοποιητικά από εμβολισμένους φίλους τους για να μπουν σε κέντρα διασκέδασης!

Η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει χάσει εντελώς την μπάλα και δεν μπορεί να το μαζέψει με τίποτα! Η απόφαση της σε μαγαζιά εστίασης και κέντρα διασκέδασης να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι κοντεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στα αυτιά μας αρκετοί είναι οι ανεμβολίαστοι που μπαίνουν σε διάφορα μαγαζιά, που (και καλά) απαγορεύεται η είσοδος τους για να μην εξαπλωθεί ο ιός αφού εκμεταλλεύονται την αδιαφορία του κράτους για ελέγχους!

Τι έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες; Κέντρα διασκέδασης έχουν ανοίξει τις τελευταίες μέρες, μόνο όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι αλλά "ξεχνούν" να ζητούν ταυτότητα! Συγκεκριμένα για να μπεις στα μαγαζιά πρέπει να δείξεις το πιστοποιητικό στου στην είσοδο, όπου θα το χτυπήσουν με barcode και θα βγάλει τα στοιχεία σου και αν είσαι ή όχι εμβολιασμένος!

Αποκλειστικό σκάνδαλο: Ανεμβολίαστοι ζητούν πιστοποιητικά από εμβολισμένους

Ωστόσο κανείς και πουθενά δεν ζητάει ταυτότητα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ανεμβολίαστοι να ζητούν πιστοποιητικά από εμβολιασμένους συγγενείς - φίλους για να μπαίνουν στα μαγαζιά, εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία για ελέγχους!

Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την μπάλα αφού αν είναι να μην ελέγχει τα μαγαζιά τότε ας τα αφήσει ελεύθερα! Παίζουμε την κολοκυθιά εν ολίγης! Τι σημασία έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού αν δεν ζητάς ταυτότητα; Για παράδειγμα μπορώ εγώ να βγάλω 10 φωτοτυπίες το πιστοποιητικό μου, να το δώσω σε δέκα ανεμβολίστους φίλους μου και εκείνοι να μπουν παντού! Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος για "μπλόκο"!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share