Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Του τρελού στη Μύκονο: Παρτάρουν στα Ματογιάννια με φορητό ηχείο και... γιαγιά ανεβαίνει στο μπαλκόνο να χορέψει

Κατά τα άλλα στο νησί υπάρχει lockdown...

25 Ιουλίου 2021 13:20
Του τρελού στη Μύκονο: Παρτάρουν στα Ματογιάννια με φορητό ηχείο και... γιαγιά ανεβαίνει στο μπαλκόνο να χορέψει
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Με ή χωρίς lockdown, άπαντες θα φωνάζουν «Μύκονος», όταν θα βρίσκονται στο νησί των Ανέμων. Κάπως έτσι, το πάρτι συνεχίζεται παρά το γεγονός, ότι τα μέτρα δεν έχουν ακόμη αρθεί, με τους ταξιδιώτες να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, όπως είναι και τα πάρτι στις βίλες.

Συγκεκριμένα, μια αρέα κατάφερε να ξεσηκώσει το πλήθος στα Ματογιάννια με ένα φορητό, ευμέγεθες ηχείο! Πολύ γρήγορα πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στα σοκάκια του νησιού και... ξεκίνησε ένα αυτοσχέδιο πάρτι.

Ενώ τα αίματα είχαν ανάψει και οι περαστικοί χόρευαν στον ρυθμό της μουσικής, άνδρες της Αστυνομίας, που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία στην περιοχή επενέβησαν, προκειμένου ο κόσμος να συμμορφωθεί στους κανόνες και το πάρτι τελικά, διαλύθηκε στο λεπτό.

Viral η γιαγιά που παρτάρει

Viral έγινε μια γιαγιά στη Μύκονο. Πριν από μερικά βράδια κάτω από το σπίτι της γινόταν πάρτι με πολλούς νέους να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής που ακουγόταν, να τραγουδούν και να βγάζουν selfie. Εκείνη δεν έχασε ευκαιρία... Όχι μόνο βγήκε στο μπαλκόνι της για να δει τι γίνεται στο πάρτι, αλλά άρχισε κι εκείνη να χορεύει με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα των νέων να πέσουν πάνω της.

Πολλοί από αυτούς την τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους, ενώ την... ενθάρρυναν να συνεχίσει. Σημειώνεται ότι στη Μύκονο, λόγω των περιοριστικών μέτρων, απαγορεύεται η μουσική όλο το 24ωρο, ωστόσο κάποιοι βρίσκουν τρόπο για να σπάνε τα μέτρα.

Αίρονται οι περιορισμοί

Την άρση των περιορισμών στη Μύκονο τη Δευτέρα (26/7) επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι τη Δευτέρα να πάμε στην άρση των περιορισμών», αλλά ζήτησε να υπάρχει προσοχή και να τηρούνται τα ατομικά μέτρα προστασίας στα σοκάκια των νησιών, όπως και σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς.

Ο κ. Πέτσας σχολίασε και σημερινό δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα έκλεισε καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε… «καραντίνα»: «Η απάντηση στην Τουρκία είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κλειστό νησί, ακόμα και στη Μύκονο τα μέτρα αφορούν τη διασκέδαση και μόνο, ώστε να προστατευθούν κάτοικοι και τουρίστες από μια έξαρση των κρουσμάτων».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share