Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάρη: Βομβιστική επίθεση σε γραφεία εταιρείας - Ένας αστυνομικός τραυματίας

Έκρηξη έξω από τα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών

25 Ιουλίου 2021 10:48
Βάρη: Βομβιστική επίθεση σε γραφεία εταιρείας - Ένας αστυνομικός τραυματίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη σημειώθηκε, χθες αργά το βράδυ, έξω από τα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών, στην περιοχή της Βάρης, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο σημείο εξερράγη, λίγο μετά τις 22:30, έξω από το κτίριο της εταιρείας, στην οδό Καποδιστρίου.

Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

έκρηξη εταιρεία βάρη

Βάρη: Αστυνομικός ο τραυματίας από την βομβιστική επίθεση

Αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ είναι ο τραυματίας της έκρηξης χθες το βράδυ στην εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους συναδέλφους του ότι η παρουσία του ήταν τυχαία στο σημείο και συμπτωματικά περνούσε από εκεί την ώρα της έκρηξης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς ενώ θα δώσει πιο αναλυτική κατάθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο.

Πάντως οι αστυνομικοί του Τμήματος εκβιαστών που ανέλαβαν την υπόθεση κάνουν λόγο για ένα ισχυρό μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι βομβιστές καθώς εντόπισαν πέντε μασούρια δυναμίτη που προκάλεσαν κρατήρα μεγάλου βάθους και από θαύμα δεν υπήρχαν πιο σοβαρές ζημιές.

Όπως εξακριβώθηκε ο δράστης ήταν ένας, πήγε με μηχανή στο σημείο ,την άφησε λίγα μέτρα πιο μακριά, τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό και εξαφανίστηκε.

Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας μήπως και καταφέρουν και βρουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής του δράστη αλλά και τη διαδρομή της διαφυγής του.

Έκρηξη σε κατάστημα στο Περιστέρι!

Φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο κατάστημα στην οδό Κιλκίς στο Περιστέρι, μετά από έκρηξη από άγνωστη αιτία, περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να θέσουν άμεσα υπό έλεγχο τη φωτιά. Τα αίτια ερευνώνται.

Έκρηξη σε κατάστημα στο Περιστέρι!

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρή 54χρονη στην κουζίνα του σπιτιού της από έκρηξη φιάλης προπανίου

Νεκρή 54χρονη από έκρηξη φιάλης προπανίου, στο Βόλο, το μεσημέρι του Σαββάτου, την ώρα που μαγείρευε το μεσημεριανό φαγητό.

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα μαγείρευε, στο σπίτι της στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, χωρίς να καταλάβει πως υπήρχε διαρροή σε σωλήνα, με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη στη φιάλη προπανίου.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία ότι έγινε έκρηξη στην κουζίνα του σπιτιού της, με πιθανότερο σενάριο τη διαρροή σε σωλήνα φιάλης προπανίου, που χρησιμοποιούσε για μαγειρική χρήση.

Τραγωδία στον Βόλο

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, αλλά η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, έχοντας εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share