Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρός ο λουόμενος που «χάθηκε» στη θάλασσα της Αμμουδάρας

Τραγικός επίλογος

25 Ιουλίου 2021 08:51
Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρός ο λουόμενος που «χάθηκε» στη θάλασσα της Αμμουδάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηράκλειο Κρήτης: Άδοξο τέλος στην αναζήτηση του κολυμβητή ο οποίος αναζητείτο από τις λιμενικές αρχές καθώς είχε χαθεί το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας.

Περίπου στις 7 το πρωί της Κυριακής η σορός του ξεβράστηκε στην ακτή και εντοπίστηκε από λιμενικούς.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 ετών!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα 5χρονο κορίτσι, από τη θαλάσσια περιοχή της Αυλίδας.

Το κορίτσι βρέθηκε πνιγμένο στην παραλία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όπου είχε πάει με τους γονείς του για μπάνιο. Σύμφωνα με το eviathema, το άτυχο παιδί βρισκόταν αρκετή ώρα μέσα στην θάλασσα, όταν οι γονείς του αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το Λιμενικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί μεταφέρθηκε έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 ετών!

Θλίψη στην Πρέβεζα: Τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο

'Ένα 14χρονο αγόρι έχασε το μεσημέρι την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, από την σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 14χρονος. Η τραγική είδηση, έχει σοκάρει την κοινωνία της Πρέβεζας.

Προανάκριση για ην υπόθεση διεξάγει το τμήμα Τροχαίας της πόλης.

Σοκ: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος!

Ο 17χρονος Γιώργος από τη Νάουσα “πέταξε” για τη γειτονιά των αγγέλων. Το γενναίο παιδί που γνωρίσαμε μέσα από τις εκκλήσεις που απήυθυνε η οικογένειά του για να βρεθούν εθελοντές αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων δεν είναι πια μαζί μας.

Το τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Παιδί μιας οικογένειας με 5 παιδιά και όμως ούτε μια στιγμή δεν λύγισε.

Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος!

Ο αποχαιρετισμός της μαμάς του

Έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία

Έκκληση για βοήθεια είχε κάνει η οικογένεια του 17χρονου Γιώργου από την Νάουσα που έφυγε σήμερα από οξεία μυελογενή λευχαιμία

Η οικογένειά του αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος των μετακινήσεων για τη θεραπεία καθώς και οι δύο γονείς δεν εργάζονται. Ο 17χρονος μαθητής είναι το μεγαλύτερο παιδί 7μελους οικογένειας. Η οικογένεια είναι ποντιακής καταγωγής ερχόμενη από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Γιώργος έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία από 21/3/2018. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έκανε χημειοθεραπείες που δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον μεταφέρουν στο νοσ. Γ. Παπανικολάου στις 7/7/2020 για να του γίνει η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έγινε στις 16/7/2020 με δότη τον αδελφό του.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά. Δεύτερο σφοδρό χτύπημα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Γιώργος ξεκινάει και πάλι τις χημειοθεραπείες.

Τα έξοδα της οικογένειας ήταν μεγάλα καθώς η διαδρομή Νάουσα-Θεσσαλονίκη γίνεται μέρα παρά μέρα. Υπήρχε πιθανότητα να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία (περιμένουν απάντηση από γιατρούς). Σε περίπτωση που αυτό θα γινόταν το κόστος θα ήντα γύρω στα 170.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share