Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην Πρέβεζα: Τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

24 Ιουλίου 2021 16:09
Θλίψη στην Πρέβεζα: Τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

'Ένα 14χρονο αγόρι έχασε το μεσημέρι την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, από την σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 14χρονος. Η τραγική είδηση, έχει σοκάρει την κοινωνία της Πρέβεζας.

Προανάκριση για ην υπόθεση διεξάγει το τμήμα Τροχαίας της πόλης.

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς

Θρίλερ στην Πρέβεζα καθώς γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιστατικό ενεπλάκησαν τρεις άνδρες. Επίσης, άγρια συμπλοκή είχε σημειωθεί και πριν λίγες μέρες έξω από καφενείο.

Από τη συμπλοκή στην Πρέβεζα οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mypreveza.gr, δύο αδέλφια ηλικίας περίπου 31 και 32 ετών συνεπλάκησαν με 38χρονο.

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πρέβεζα

Ο 38χρονος άνοιξε πυρ εναντίων των δύο αδελφών με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί πως. Και οι τρεις νοσηλεύονται, ενώ έρευνα διεξάγει η ασφάλεια Πρέβεζας.

Συναγερμός στην Πρέβεζα: Συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού μετά από κηδεία

Μία κηδεία που έγινε σε περιοχή της Πρέβεζας έχει σημάνει συναγερμό καθώς εμφανίζονται θετικά κρούσματα κορωνοϊού τα τελευταία 24ωρα. Με τον Σωτήρη Τσιόρδα ήδη να έχει κρούσει καμπανάκι για την Θεσσαλονίκη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για lockdown!

Μία 71χρονη που είχε παραστεί στην κηδεία νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Στην 71χρονη είχε γίνει τεστ και αργά το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια κηδεία προέρχονται και τα δύο θετικά κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το Σάββατο στο Νομό Πρέβεζας.

Κρούσματα κορωνοϊού στην Πρέβεζα

Η 71χρονη, από χωριό της Παραμυθιάς, παραμένει σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο σε απομονωμένη πτέρυγα του Νοσοκομείου Φιλιατών και η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

Η οδηγία είναι να μην μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το μοναδικό μέχρι τώρα που δεχόταν περιστατικά κορωνοϊού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share