Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ευγένιος Τζιμογιάννης! Κλαίει όλη η Μακεδονία

Ασύλληπτο σοκ!

23 Ιουλίου 2021 22:35
Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ευγένιος Τζιμογιάννης! Κλαίει όλη η Μακεδονία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η εμβληματική φυσιογνωμία των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, ο Ευγένιος Τζιμογιάννης είναι ένα από τα δυο θύματα σε τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στον Άγιο Βασίλειο.

Ο Ευγένιος ήταν μόλις 39 ετών με πέντε παιδιά και η απώλεια του είναι μεγάλη. Η κακιά στιγμή, πήρε από κοντά μας ένα λεβέντη, ένα παλικάρι που λάτρευε την πατρίδα του και την οικογένεια του. Τον γνώρισε όλη η Ελλάδα μέσα από το πάθος του για την Μακεδονία.

Τα λόγια από την Μαρία Μποζίνη περιγράφουν το μεγαλείο ψυχής του:

Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Ευγένιος Τζιμογιάννης! Κλαίει όλη η Μακεδονία

«Έφυγε σήμερα πρόωρα και άδικα από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος. Ο δικός μας άνθρωπος. Ο Ευγένιος Τζιμογιάννης, μόλις 38 ετών. Ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, αυθόρμητος, φιλικός, κοινωνικός, χαμογελαστός, δραστήριος, αγαπητός σε όλους. Έφυγε από κοντά μας ο ιεροψάλτης μας με την μελωδική του φωνή. Ο πατέρας πέντε μικρών παιδιών. Ο άνθρωπος που από μικρός αγάπησε την εκκλησία με όλη του την καρδιά και προσέφερε πολλά σε αυτήν με διάφορους τρόπους. Θα τον θυμόμαστε όλοι με νοσταλγία και αγάπη για τον σπουδαίο και καλοκάγαθο χαρακτήρα του. Έφυγε τόσο νωρίς…..Ο Κύριος να σε αναπαύει εν χώρα ζώντων αδερφέ μου! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα μας λείψεις…….»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο.

«Πρωινές ώρες σήμερα (22-07-2021) στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Αγίου Βασιλείου) Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στο οπίσθιο μέρος γεωργικού ανελκυστήρα (τρακτέρ), που οδηγούσε 86χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό και των δύο οδηγών των οχημάτων.

Ασύλληπτη τραγωδία στο κέντρο της Καβάλας: Τουλάχιστον 3 νεκροί από φρικτό τροχαίο

Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα.

Για άγνωστη προς το παρόν αιτία, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή, που στη συνέχεια χτύπησε πεζούς. Μάλιστα, στο σημείο ήτα αρκετά άτομα καθώς είναι η είσοδος καταστήματος κοινωνικών εκδηλώσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα κόσμος πήγαινε σε γλέντι γάμου.

Νεκροί φέρεται να είναι ο οδηγός της μηχανής και δύο πεζοί.

Δείτε φωτογραφίες από τοπικό site:

Ασύλληπτη τραγωδία στο κέντρο της Καβάλας

Ασύλληπτη τραγωδία στο κέντρο της Καβάλας

Τρόμος σε λεωφορείο στην Καβάλα - Γυναίκα μαχαίρωσε τον άνδρα που καθόταν δίπλα της

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (18/07) μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας που εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα-Δράμα.

Όπως μεταδίδει το kavala-portal.gr, μια γυναίκα μαχαίρωσε έναν άντρα που καθόταν δίπλα της.

Μιλώντας στο τοπικό μέσο, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Νίκος Πανταζής, την ώρα που το λεωφορείο κινείτο στην περιοχή του Δοξάτου μια γυναίκα μαχαίρωσε έναν άντρα που καθόταν δίπλα της. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η γυναίκα συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της επίθεσης με μαχαίρι.

 Τρόμος σε λεωφορείο στην Καβάλα

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Άνδρας μπήκε σε σπίτι και μαχαίρωσε δύο γυναίκες - Γλίτωσε η τρίτη (εικόνες)

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης κοντά στη Μητρόπολη και στο πεζόδρομο Καραϊσκάκη το πρωί της Κυριακής. Ένας 39χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες σε σπίτι που βρίσκεται στον πεζόδρομο. Επίσης μία μαθήτρια στις Σέρρες έβγαλε μαχαίρι σε 15χρονο με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί.

Ένας 39χρονος μαχαίρωσε δύο γυναίκες στο Αγρίνιο με την τρίτη να ξεφεύγει.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr στο διαμέρισμα εκτός από τις δύο γυναίκες υπήρξε και μία τρίτη η οποία πρόλαβε και ξέφυγε. Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς το δρόμο ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Μαχαίρωσε δύο γυναίκες ένας 39χρονος όπου η τρίτη κατάφερε να ξεφύγει.

Οι δύο γυναίκες 39 και 16 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι. Μέσα σε λίγα λεπτά μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη και πλέον αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης.

Το ΕΚΑΒ έφτασε και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες που τις είχε μαχαιρώσει ο 39χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share