Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Βουλιαγμένη!

Τον παράτησε και έφυγε

23 Ιουλίου 2021 13:46
Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Βουλιαγμένη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του στη Βουλιαγμένη σε τροχαίο δυστύχημα – Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή αυτοκινήτου και εγκατάλειψη.

Ο άνδρας ηλικίας 21 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την Οδό Θησέως στη Βουλιαγμένη, το βράδυ της Τετάρτης, όπως μεταδίδει ο ANT1.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να εγκαταλείπει το σημείο. Η Aστυνομία, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του.

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μιλώντας στον ANT1, ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε λόγο για ένα συμβάν που «θλίβει και λυπεί το σύνολο της πόλης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000».

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Βαν συγκρούστηκε με τρακτέρ - Δύο νεκροί

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης, όταν ένα τρακτέρ συγκρούστηκε με ένα μίνι βαν, έχοντας ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ατόμων.

Η σύγκρουση έγινε περίπου στις 6 το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας κοντά στο χωριό Άγιος Βασίλειος της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το GRTimes, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα τρακτέρ συγκρούστηκε με ένα μίνι βαν (φορτηγάκι).

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ενώ το τρακτέρ -σύμφωνα με πληροφορίες- «κόπηκε» στα δύο και εκσφενδονίστηκε στα χωράφια.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

τροχαίο θεσσαλονίκη τρακτέρ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share