Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 13χρονης

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;

22 Ιουλίου 2021 18:56
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 13χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει εξαφανιστεί από τις 19 Ιουλίου η 13χρονη Στέλλα-Νίκη, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση, με μια έγκυο προ ημερών στην Αττική να αγνοείται επίσης.

Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει πως «η Στέλλα-Νίκη Θ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ασπρόμαυρο σορτς παντελόνι, μια ροζ μπλούζα και ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου. Σε ενδεχόμενη εύρεση της Στέλλας-Νίκης Θ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

Εξαφάνιση ανήλικης στη Θεσσαλονίκη

Η αγωνία για τον ορειβάτη στον Όλυμπο

Αγωνία επικρατεί για τον 36χρονο ορειβάτη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το Σάββατο 3 Ιουλίου όταν πήγε για ορειβασία στον Όλυμπο. Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον 36χρονο.

Για την εξαφάνιση του 36χρονου άνδρα εκδόθηκε μάλιστα και silver alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του και χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης εξαφανίστηκε στις 3 Ιουλίου 2021. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

Το Σάββατο 3/7/2021 ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο όμως βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, που ήδη ερευνούν την περιοχή. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

Εξαφάνιση Κωνσυαντίνος Ιωαννίδης

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share