Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίθανο περιστατικό ζήλιας! Του έσπασε τη μηχανή γιατί πίστευε ότι έχει σχέση με την πρώην του

Δεν άντεξε τον χωρισμό με τη φίλη του

21 Ιουλίου 2021 12:21
Απίθανο περιστατικό ζήλιας! Του έσπασε τη μηχανή γιατί πίστευε ότι έχει σχέση με την πρώην του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεαρός από το Ηράκλειο Κρήτης, πήγε, μαζί με φίλο του, τα ξημερώματα της Κυριακής, 18 Ιουλίου, έξω από σπίτι 30χρονου που πίστευε ότι έχει σχέση με την πρώην κοπέλα του.

Οι δύο φίλοι βρήκαν τη μηχανή του ηρακλειώτη και της προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ.

Για κακή τους τύχη οι δύο φίλοι έγιναν άμεσα αντιληπτοί από τους γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη της μηχανής ο οποίος, στη συνέχεια, ενημέρωσε την αστυνομία που τούς συνέλαβε λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Φρίκη στην Καλαμάτα: Από ζήλια περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το θρίλερ που διεξήχθη στην Καλαμάτα με έναν άνδρα να περιλούζει την γυναίκα του με βενζίνη προκειμένου να την κάψει ζωντανή!

Οι φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα της οδού Ακρίτα στην Καλαμάτα ήταν κάτι σύνηθες στην ήσυχη γειτονιά της Μεσσηνιακής πόλης αφού το ζευγάρι που κατοικεί εκεί καυγάδιζε αρκετά συχνά σύμφωνα με τους γείτονες.

Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, όμως, οι φωνές έγιναν ουρλιαχτά από τη 39χρονη μητέρα δυο παιδιών, η οποία έγινε παρανάλωμα του πυρός όταν ο σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Θρίλερ στην Καλαμάτα

Το έντονο αίσθημα της ζήλιας ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες όπλισε το χέρι του 45χρονου άντρα ο οποίος πυρπόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη τη γυναίκα του.

Το αλβανικής καταγωγής ζευγάρι το οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν σκληρά για να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα του τραγικού συμβάντος τα παιδιά έλειπαν από το σπίτι και δεν ήταν μπροστά στη σκηνή όπου ο πατέρας τους πήγε να κάψει ζωντανή τη μητέρα τους.

Καλαμάτα θρίλερ

Ακούγοντας τις φωνές της άτυχης γυναίκας και βλέποντας τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα οι γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία . Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Η φωτιά προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στην άτυχη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο δράστης σύζυγός της , ο οποίος τραυματίστηκε τη στιγμή που πήγε να κάψει τη γυναίκα του.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας διέταξε την κράτησή του , ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή .

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share