Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μηχανή παρέσυρε γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι - Πάγωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες!

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

21 Ιουλίου 2021 11:28
Μηχανή παρέσυρε γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι - Πάγωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραυματισμένη στο νοσοκομείο Βόλου διακομίσθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/7) μία γυναίκα που κινούνταν με αναπηρικό καροτσάκι και παρασύρθηκε από δίκυκλο στην οδό Δημητριάδος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα taxydromos.gr, η γυναίκα κινούνταν στην οδό Αγίου Νικολάου, έφτασε στην οδό Δημητριάδος και περίμενε για να περάσει απέναντι. Τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταμάτησαν για να μπορέσει η γυναίκα να διασχίσει το οδόστρωμα, αλλά οδηγός μηχανής, που πιθανόν δεν την είδε, συνέχισε την πορεία του, με συνέπεια να την παρασύρει.

Το αναπηρικό καροτσάκι ανατράπηκε και η γυναίκα έπεσε στο οδόστρωμα χτυπώντας το κεφάλι της. Περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια, σήκωσαν το αναπηρικό καροτσάκι και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, η οποία ακολούθως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις.

: Μηχανή παρέσυρε γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι

Παράλυτη νύφη πήγε στο γάμο με το αναπηρικό της καροτσάκι - Λίγο μετά συνέβη κάτι που έκανε το γαμπρό να ξεσπάσει σε κλάματα

Στην ηλικία των 17 έμεινε παράλυτη από τον λαιμό και κάτω. Στο γάμο της κατάφερε να εκπλήξει όλους τους καλεσμένους και να κάνει το γαμπρό να ξεσπάσει σε κλάματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία γάμου που συγκινεί, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη τραγούδησε στο γάμο της στη νοηματική.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό του νωτιαίου μυελού σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, οι γιατροί δήλωσαν πως η κοπέλα ίσως δεν θα μπορούσε να περπατήσει ποτέ ξανά.

Η Τζάκι νίκησε ενάντια στις πιθανότητες και 6 μήνες αργότερα ήταν σε θέση να σταθεί. Τα επόμενα 8 χρόνια βασιζόταν κυρίως στην αναπηρική της καρέκλα. Όντας αθλήτρια πριν το ατύχημα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να μην μπορεί να γυμναστεί.

Τελικά, έναν χρόνο πριν το γάμο της έβαλε ένα στόχο: να είναι ικανή να σταθεί και να περπατήσει στον γάμο της. Και τελικά όχι μόνο περπάτησε αλλά κατάφερε να χορέψει περήφανα και τον πρώτο της χορό με το σύζυγό της.

Ο πρώτος χρόνος θεραπείας ήταν πολύ σκληρός για την μέλλουσα νύφη. Όντας αθλήτρια όλη της τη ζωή, δυσκολευόταν όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να κάνει ούτε τις μικρότερες ασκήσεις

Όταν η νύφη πλησίασε τον χώρο της τελετής με την μητέρα και τον παππού στο πλευρό της κανείς δεν εξεπλάγη που την είδε σε αναπηρική καρέκλα. Αλλά σύντομα όλοι οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν όταν σηκώθηκε όρθια και ξεκίνησε να περπατά 8 χρόνια μετά το ατύχημα. Αν και ο γαμπρός ήδη γνώριζε αυτή την έκπληξη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη δάκρυά του.

Σχεδόν όλοι έκλαιγαν. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή. Το ζευγάρι κυριολεκτικά χόρεψε πρώτη φορά μαζί εκείνη την ημέρα. Δεν είχαν χορέψει ποτέ ξανά πιο πριν.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share