Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τέλος τα ψέματα: Γι’ αυτό νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Αποκάλυψη τώρα!

20 Ιουλίου 2021 19:57
Τέλος τα ψέματα: Γι’ αυτό νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάκης Χρυσικάκος ανήκει στους καλλιτέχνες που δεν κρύφτηκαν ποτέ. Από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη σε αυτή τη μάχη της γενιάς μας με τον αόρατο εχθρό και έσπευσε να εμβολιαστεί μόλις ήρθε η σειρά του.

Αν κι έκανε και τις δυο δόσεις του εμβολίου όμως ο Τάκης Χρυσικάκος όχι μόνο νόσησε, αλλά χρειάστηκε να μπει και στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τον ιό. Γεγονός που αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί των φανατικών αντι-εμβολιαστών καθώς δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν ότι αποδείχτηκε πώς τα εμβόλια δεν προσφέρουν ανοσία και όσα λέγονται είναι ψέματα.

Μόνο που η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Ο κ. Χρυσικάκος με δηλώσεις του σήμερα στο Open εξήγησε ότι λόγω ενός υποκείμενου νοσήματος που είχε ο οργανισμός του δεν δημιούργησε τα απαραίτητα αντισώματα, διευκρινίζοντας ότι αν δεν έκανε το εμβόλιο θα είχε πεθάνει:

«Μπήκα στο νοσοκομείο και κόλλησα και ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Και έμεινα με τον μεγάλο αναπνευστήρα περίπου τρεις εβδομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το μόνο καλό, ήταν το νοσηλευτικό προσωπικό – ακόμα περισσότερο και από τους γιατρούς. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήμουν ένα βήμα πριν από τη ΜΕΘ. Θέλω να πω το ουσιαστικότερο όλων. Και οι γιατροί, και η καθηγήτρια η δικιά μου στην Αθήνα, μού είπανε το εξής: “Εάν δεν είχες κάνει τα εμβόλια αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε”».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share