Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας από τους γείτονές του

Σοκ στην περιοχή!

20 Ιουλίου 2021 16:53
Τραγωδία στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας από τους γείτονές του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στην Πάτρα και, συγκεκριμένα, στην περιοχή της Οβρυάς, με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός από τους γείτονές του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα 56 ετών, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα, από παθολογικά αίτια ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Πλέον, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα, με ένα ακόμη τραγικό περιστατικό να έχει συνταράξει την περιοχή.

Νεκρός άνδρας στην Πάτρα

Το παρόμοιο περιστατικό που «πάγωσε» την πρωτεύουσα της Αχαΐας

Τραγωδία λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα σήμερα στην Πάτρα. Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά στο ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 46χρονο και έναν 54χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο θάνατος τους προσδιορίζεται πριν από 4 ημέρες.

Νεκρά δίδυμα αδέλφια στην Πάτρα: Βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους!

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για διπλή αυτοκτονία ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά της μητέρας στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση!

Χανιά: Το 10λεπτο που στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη Γαλλίδα - Αποκαλύψεις στο μυστήριο της ανείπωτης τραγωδίας

Χανιά: Νέα στοιχεία για όσα μοιραία έγιναν με αποτέλεσμα τον θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στην Κρήτη.

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως, με περπάτημα δέκα λεπτών από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή, θα έφτανε στην παραλία του Κριού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το neakriti.gr. Οι δυνάμεις της, όμως, την πρόδωσαν και το πάθος της να γνωρίσει τη φύση αποδείχτηκε μοιραίο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων βρήκαν τη σορό της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό σε μια κατηφορική πλαγιά που απείχε περίπου πεντακόσια μέτρα δεξιά του μονοπατιού Ε4 από το Ελαφονήσι προς τον Κριό. Ήταν πεσμένη ανάσκελα και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από την πτώση. Λόγω παρέλευσης των ημερών και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Τα ευρήματα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές ενισχύουν την πιθανότητα η άτυχη κοπέλα να υπέστη θερμοπληξία και να έχασε τις αισθήσεις της. Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε μαζί της φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές και μάλιστα σε συνθήκες καύσωνα.

Η 29χρονη φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, που τραβούν την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ τα άδεια μπουκάλια νερού που βρέθηκαν δίπλα της μαρτυρούν ότι τα αποθέματά της είχαν τελειώσει.

Εξετάζεται επίσης το σενάριο να έχασε τον προσανατολισμό της.Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη νοσηλεύτρια από τη Γαλλία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share