Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Γαργαλιάνοι: Έφοδος αστυνομικών σε χωράφι για να κατεβάσουν πανό κατά του Μητσοτάκη

Πάταξαν το έγκλημα για ακόμα μια φορά

20 Ιουλίου 2021 14:46
Γαργαλιάνοι: Έφοδος αστυνομικών σε χωράφι για να κατεβάσουν πανό κατά του Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγρότες στους Γαργαλιάνους σήκωσαν πανό κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι αστυνομικοί μπούκαραν για να το κατεβάσουν.

Τα πανό με τίτλους «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες» μάλλον δεν άρεσαν στις αστυνομικές αρχές της συνοδείας του πρωθυπουργού, γι' αυτό κιόλας μπήκαν παράνομα σε ξένη ιδιοκτησία και το κατέβασαν.

Γαργαλιάνοι πανό μητσοτάκης

Στην σχετική ανάρτηση στο Facebook υπογραμμίζεται ότι οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», ενώ παράλληλα ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει «πάρτε του το κινητό», απευθυνόμενος στον πολίτη που κατέγραφε το περιστατικό.

Η επίμαχη ανάρτηση

«Υποδοχή κουλη-μωυση στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας..τα πανό ανέβηκαν κανονικά αλλά τα καλοπαιδα του χρυσοχοιδη φρόντισαν να εξαφανιστούν με τραμπουκισμο ώστε να φανεί ότι ο κόσμος τον αγαπάει το Μωυσή και κανενας δεν αντιστέκεται στη χούντα του..

Ότι πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό δεν το σχολιάζουμε καν..δε μας κάνει και εντύπωση
ΥΣ..στο βίντεο ακούγεται αστυνομικός να λέει παρτε του το κινητό πάρτε το κινητό..να ζητήσω συγνώμη που δεν το έδωσα νόμιζα ότι αναφερόταν στο συνάδελφο του που μας κατέγραφε..»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο εμβολιασμός δεν θα είναι ποτέ υποχρεωτικός για τα παιδιά»

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης συνομιλώντας με πολίτες στην Μεσσηνία, ο εμβολιασμός δεν θα είναι ποτέ υποχρεωτικός για τα παιδιά.

Ειδικότερα, κατά την περιοδεία του Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία και σε συζήτηση που είχε με πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τις ηλικίες 12 ετών και άνω.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός και πως οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση. Επίσης, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών.

Μητσοτάκης παιδιά εμβολιασμός

Οριστικό: Έρχεται το εμβόλιο για τις ηλικίες άνω των 12 ετών στην Ελλάδα

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έρχεται και για τις ηλικίες άνω των 12 ετών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώνει πως σύντομα η πλατφόρμα θα ανοίξει και για αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Ο πρωθυπουργός, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία και σε συζήτηση με πολίτες, αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών, κάνοντας γνωστή και αυτή την είδηση, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται το Freedom Pass για τις ηλικίες 18-24 ετών.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να ειναι υποχρεωτικός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share