Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή 34χρονη σε τροχαίο στο Ναύπλιο!

Φρίκη!

20 Ιουλίου 2021 13:46
Νεκρή 34χρονη σε τροχαίο στο Ναύπλιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Αργολίδα τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Εξώστη στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Ασίνης πριν τα Λευκάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικές πηγές, δυο Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα μια 34χρονη γυναίκα να χάσει την ζωή της και δυο ακόμα άτομα να τραυματιστούν.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Νεκρή 34χρονη σε τροχαίο στο Ναύπλιο!

Νεκρή 34χρονη σε τροχαίο στο Ναύπλιο!

Νεκρή 34χρονη σε τροχαίο στο Ναύπλιο!

Τρομακτικό τροχαίο στην Πάτρα – Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ένα παιδί

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Γούναρη και Όθωνος Αμαλίας, με αποτέλεσμα να παρασύρουν και ένα παιδάκι, το οποίο τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Tempo24.gr, από τη σφοδρή σύγκρουση, το ένα από τα δύο οχήματα έπεσε πάνω στο παιδί, το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο και έπαιζε.

 Τρομακτικό τροχαίο στην Πάτρα – Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ένα παιδί

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το παιδάκι τραυματισμένο στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων.

Τροχαίο σοκ: Νταλίκα έπεσε από γέφυρα πάνω σε αυτοκίνητα και εξερράγη - Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Μια νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και εξερράγη σε εθνική οδό της Βρετανίας, στην κομητεία του Ντάραμ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι Αρχές εκφράζουν φόβους για πολλούς νεκρούς από το δυστύχημα και μόλις ολοκληρώθηκε μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής μετά το τρομακτικό δυστύχημα. «Δυστυχώς, έχουμε θανάσιμους τραυματισμούς», δήλωσε η αστυνομία της κομητείας.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο έδειχναν ένα φορτηγό να είχε συγκρουστεί με πολλά αυτοκίνητα προτού πέσει στην κεντρική νησίδα και πιάσει φωτιά, με την αστυνομία να απευθύνει έκκληση για οπτικό υλικό από κάμερες ελέγχου της κυκλοφορίας, ώστε να καταλήξει στα αίτια του ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα συντρίμμια ήταν διασκορπισμένα για αρκετές εκατοντάδες μέτρα στο δρόμο πίσω από το φορτηγό. Ένα λευκό Range Rover υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές ζημιές, ενώ άλλα αυτοκίνητα είχαν καταστραφεί. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρέμειναν στο σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λάρισα - Τροχαίο: Εκτοξεύθηκε μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Παρασκευής 16/7 μετά από σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου με μηχανή στο Δέλτα Λαρίσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το ατύχημα συνέβη στο ύψος των φαναριών τα οποία βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μηχανή με αποτέλεσμα ο οδηγός αυτής να εκτιναχτεί για μερικά μέτρα, ενώ το όχημα κατέληξε πάνω στη βάση των φαναριών.

τροχαίο λάρισα

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο τον 52χρονο οδηγό της μηχανής.

Αλεξανδρούπολη - Τροχαίο: Στην εντατική αντρόγυνο που τραυματίστηκε στην Εγνατία οδό

Κρίσιμη είναι η κατάσταση για ένα αντρόγυνο στην Αλεξανδρούπολη που τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο τους, που ξέφυγε από την πορεία του στην Εγνατία οδό μεταξύ Μάκρης και Δικέλλων, έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Ο άνδρας που με βάση του διαβατήριο του είναι Αργεντινός και η γυναίκα Γαλλίδα, δίνουν «μάχη» στην ΜΕΘ. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και η κατάσταση τους θεωρείται κρίσιμη.
τροχαίο αλεξανδρούπολη

Σοκ στην Εθνική οδό: Ανατροπή νταλίκας και στο νοσοκομείο ο οδηγός

Σοκ επικράτησε στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, καθώς μια νταλίκα ανετράπη το μεσημέρι της Παρασκευής (9/7) στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο τροχαίο αφού πρώτα χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες, χωρίς να είναι σαφές, προς ώρας, γιατί συνέβη αυτό. Ακολούθως, το λάστιχο του οχήματος έσκασε με αποτέλεσμα την εκτροπή της νταλίκας και τον τραυματισμό του 46χρονου οδηγού, με ένα παρόμοιο περιστατικό να σοκάρει πρόσφατα ξανά την χώρα.

Ο τελευταίος βγήκε μόνος του από το όχημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, κατά την ίδια ιστοσελίδα.

Το Lamiareport.gr σημειώνει, τέλος, πως ο εν λόγω οδηγός μετέφερε πέτρες και χώμα από λατομείο της Λοκρίδας και μετά την εκτροπή ο δρόμος γέμισε από το υλικό.

Στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία η οποία έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία βρίσκεται στο σημείο.

Τι κάνουμε σε περίπτωση τροχαίου ανάλογα με το περιστατικό

Αυτό που πρώτα από όλα πρέπει να γίνει σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, είναι, οι εμπλεκόμενοι οδηγοί να σταματήσουν στο σημείο και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προειδοποίησης των άλλων οδηγών πχ με την χρήση τριγώνου, ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα, ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων.

Επειδή η μετακίνηση των οχημάτων είναι πιθανό να αλλάξει κάποια δεδομένα στον τόπο του ατυχήματος και να επηρεαστεί το θέμα της υπαιτιότητας συνιστάται να μην μετακινούνται τα οχήματα.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων, τυχαίνει τα οχήματα να είναι σε τέτοιο σημείο, ώστε να πρέπει να μετακινηθούν, τόσο για να διευκολύνουν την κυκλοφορία, όσο και γενικότερα για θέμα ασφάλειας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνεται πριν την μετακίνηση οι εμπλεκόμενοι οδηγοί να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι διατηρούν στο αρχείο τους την αρχική θέση των οχημάτων για μελλοντική χρήση από την ασφαλιστική τους εταιρία ή τις Αστυνομικές Αρχές.

Αφού διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων, οι εμπλεκόμενοι οδηγοί πρέπει να καλέσουν την Φροντίδα Ατυχήματος για να καταγράψει το συμβάν. Η Φροντίδα Ατυχήματος είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και το αντίστοιχο τηλέφωνο Φροντίδας Ατυχήματος της ΕΛΠΑ Ασφάλειες είναι το 2106898710.

Η φροντίδα ατυχήματος θα φωτογραφίσει το σημείο του ατυχήματος και τα εμπλεκόμενα οχήματα και θα καλέσει τους οδηγούς, να συμπληρώσουν το έγγραφο δήλωσης ατυχήματος, όπου θα αναφέρονται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. Σημαντικό για την ομαλή διεκπεραίωση της αποζημίωσης είναι η ξεκάθαρη αποδοχή ευθύνης, η οποία θα αποτυπώνεται στις εκάστοτε δηλώσεις του κάθε εμπλεκόμενου.

Επιτακτική ανάγκη είναι πάντως, τα εμπλεκόμενα μέρη να ανταλλάσσουν μεταξύ τους στοιχεία, ενώ, πολύ σημαντικό είναι, σε περίπτωση που υπάρχουν μάρτυρες, να κρατηθούν και τα στοιχεία των μαρτύρων, καθώς μπορεί στο μέλλον, να διαφωτίσουν ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η φροντίδα ατυχήματος καταγράφει από τη μεριά της, όλα τα διαθέσιμα σε αυτή στοιχεία.

Καλό είναι πάντα, πέρα από την βοήθεια ατυχήματος να γίνεται και η αντίστοιχη κλήση στον σταθμό της Τροχαίας της περιοχής, ώστε να καταγραφεί το συμβάν. Το απόσπασμα της Τροχαίας είναι βασικό στοιχείο για την αποζημίωση του οδηγού που δεν φέρει ευθύνη, εφόσον είναι υπογεγραμμένο από τα εμπλεκόμενα μέρη και η μία πλευρά δέχεται την υπαιτιότητα.

Στο απόσπασμα της καταγραφής της Τροχαίας καλούνται να υπογράψουν οι εμπλεκόμενοι οδηγοί και να περιγράψουν στο αστυνομικό όργανο τις πορείες τους.

Με βάση το υπογεγραμμένο έντυπο της Τροχαίας είναι εύκολο για την ασφαλιστική εταιρία να βγάλει συμπέρασμα, ως προς το πώς εκινείτο ο ένας και ο άλλος οδηγός, και το ποιος φέρει την ευθύνη. Μάλιστα, στην καταγραφή της Τροχαίας αναφέρονται σε ειδικό σημείο οι υπάρχουσες σημάνσεις, όπως μία σήμανση ΣΤΟΠ, οπότε αν ένας οδηγός υπογράψει το σχετικό έγγραφο, ότι είχε πορεία στην οποία υπήρχε ΣΤΟΠ, εξάγονται και τα ανάλογα συμπεράσματα.

Στις περιπτώσεις, όπου έχουμε τραυματισμό, θα πρέπει να κληθεί άμεσα η αρμόδια αστυνομική αρχή, για να καταγράψει το συμβάν, τα εμπλεκόμενα μέρη να καλέσουν άλλες Αρχές όπως το ΕΚΑΒ, πυροσβεστική και να φροντίσουν για την διασφάλιση της ασφάλειας του τραυματία.

Οι τραυματίες δεν πρέπει ποτέ να μετακινούνται. Εάν τραυματίας είναι ένας μοτοσικλετιστής που φοράει κράνος και είναι στο οδόστρωμα, μία προσπάθεια βοήθειας ώστε να βγάλουμε το κράνος του, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά ή να επιδεινώσει τον τραυματισμό του. Οι οδηγοί θα πρέπει να περιμένουν το ΕΚΑΒ, κάνοντας όσες ενέργειες απαιτούνται, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τραυματία, μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιες Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share