Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε άνδρας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας - Ήταν πλήρως εμβολιασμένος!

Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ο άτυχος Βρετανός

20 Ιουλίου 2021 13:18
Πέθανε άνδρας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας - Ήταν πλήρως εμβολιασμένος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απεβίωσε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ο 73χρονος Βρετανός που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Κέρκυρας.

Ο Βρετανός είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό στην πατρίδα του και ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Ωστόσο, ο 73χρονος παρουσίαζε και άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται πως χθες η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, σε ερώτηση που αφορούσε το ποσοστό των εμβολιασμένων οι οποίοι ασθενούν και νοσηλεύονται, απάντησε ότι οι ασθενείς που εισάγονται σε ΜΕΘ σε ποσοστό πάνω από 90% είναι ανεμβολίαστοι.

Πέθανε άνρας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Σημείωσε ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιοι που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις να νοσήσουν, όμως η πλειοψηφία νοσεί ελαφρά. Σε σπάνιες περιπτώσεις κάποιοι μπαίνουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και συνήθως πρόκειται για ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα.

Τέλος, εμφανίστηκε σε τουρίστα και στην Κέρκυρα κρούσμα της μετάλλαξης Δ, στα δείγματα που ελήφθησαν στο νοσοκομείο.

Κέρκυρα: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση δίπλα στο Παλιό Φρούριο

Θανάσιμα τραυματίστηκε μία γυναίκα που έπεσε από ύψος 15 μέτρων, σε πλακόστρωτο, σε περιοχή δίπλα από το Παλιό Φρούριο της Κέρκυρας, πάνω από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός της άτυχης γυναίκας συλλέχθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Φως στην υπόθεση θα δώσουν τα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη τα στοιχεία της.

Κέρκυρα νεκρή πτώση Παλιό Φρούριο

Καρδίτσα: Άνδρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Ένας 28χρονος στην Καρδίτσα, στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικάς, ωστόσο αντί για το οδόστρωμα, βρέθηκε πάνω σε μια ελιά! Η πτώση του ευτυχώς δεν κατέστη μοιραία!

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας τον άτυχο άνδρα για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία της πτώσης του. Την τύχη του δεν είχε μια γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πήλιο.

Ο 28χρονος έχει κάποια σοβαρά τραύματα από την πτώση, ωστόσο έχει επικοινωνία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και φαίνεται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share