Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πατούλης σε αρνητές: «Δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους»

Του "επιτέθηκε" η Κόσιαβα για τα εμβόλια! «Εγώ είμαι ανεμβολίαστη γιατί έχω αρκετά αυτοάνοσα. Φοβάμαι μην πεθάνω»

20 Ιουλίου 2021 13:00
Γιώργος Πατούλης σε αρνητές: «Δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που έφερε αντιδράσεις, χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, όταν βγήκε μέσω Skype ο Γιώργος Πατούλης και ξεκίνησε συζήτηση σχετικά με τον εμβολιασμό. Μιλώντας για τις παρενέργειες η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά γυναικών που φέρονται να πέθαναν από το εμβόλιο.

«Έχουν υπάρξει άνθρωποι, που έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολύ νέες γυναίκες και υγιέστατες που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca, εκείνες δεν ήθελαν, αλλά τις έπεισαν και χάσανε τη ζωή τους. Άρα αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους δεν μπορούμε να τους βάζουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Και είστε και γιατρός» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Τι λέτε για τους 4 εκατομμύρια ανθρώπους, που χάσαμε και το 99,9% ήταν ανεμβολίαστοι; Σε αυτούς κάνατε μνημόσυνο πώς χάθηκαν και γιατί; Από την άλλη, επειδή είμαι γιατρός, είστε σίγουρη ότι πέθανε από αυτό που λέτε;» απάντησε ο κ. Πατούλης.

«Εσείς είστε σίγουρος ότι αυτές οι δύο γυναίκες που σας έφερα ως παραδείγματα, δεν έφυγαν επειδή έκαναν τον εμβολιασμό τους;» ανταπάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και πήρε την απάντηση που την έκανε έξαλλη: «Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους μέσα από την παραφιλολογία».

«Ποια παραφιλολογία; Εγώ είμαι ανεμβολίαστη γιατί έχω αρκετά αυτοάνοσα. Φοβάμαι μην πεθάνω γιατί έχω μια οικογένεια και έχω να μεγαλώσω ένα μικρό παιδί» είπε με τη σειρά της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Το βίντεο με τον χαμό που προκλήθηκε στο Καλοκαίρι Not λόγω εμβολίων και Πατούλη

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share