Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Γυναίκα η αντικαταστάτρια του δολοφονημένου δημοσιογράφου! Ποια είναι η αστυνομική συντάκτρια που θα καλύψει το κενό του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αυτό είναι το πρόσωπο που βάζουν στην θέση του

18 Ιουλίου 2021 11:59
Γιώργος Καραϊβάζ: Γυναίκα η αντικαταστάτρια του δολοφονημένου δημοσιογράφου! Ποια είναι η αστυνομική συντάκτρια που θα καλύψει το κενό του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Καραϊβάζ: Με αλλαγές θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, καθώς θα δούμε ένα νέο πρόσωπο στη θέση του, μετά την σοκαριστική δολοφονία του από αγνώστους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. Το STAR πήρε την απόφαση να καλύψει το κενό του αγαπημένου δημοσιογράφου μετά το τραγικό γεγονός έξω από το σπίτι του στην Βούλα.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Καραϊβάζ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», πρόκειται για την αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, η οποία έδινε συχνά το «παρών» στην εκπομπή της Κουτσελίνη είτε με ζωντανή παρουσία στο πλατό είτε μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Η  Άρια Καλύβα αντικαταστρια του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ: 9 Απριλίου έκατσε για τελευταία φορά σ' αυτή την πολυθρόνα - Ακριβώς 3 μήνες μετά έκατσε η σύζυγός του!

Ράγισαν καρδιές στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, για την φετινή σεζόν, που έμελλε να είναι ακριβώς 3 μήνες μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ!

Ήταν 9 Απριλίου του 2021 όταν ο γνωστός δημοσιογράφος έφευγε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για να επιστρέψει στο σπίτι του στον Άλιμο! Εκεί όπου λίγα λεπτά μετά θα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυρά αγνώστων!

Τρεις μήνες μετά δεν έχει βρεθεί η λύση στο μυστήριο! Ανήμερα του τριμήνου από τον θάνατό του, η γυναίκα του εκλιπόντος βρέθηκε εκεί όπου εμφανίστηκε για τελευταία φορά ο σύζυγός της και έκατσε στην θέση του, η οποία έμενε κενή για 3 ολόκληρους μήνες!

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ!

Δείτε την συγκλονιστική έναρξη της εκπομπής:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share